Õpihimulistel oli võimalus osaleda põhjalikul Microsoft Office 365 University tutvustusel, mille ajasäästlikud funktsioonid ning puhas ja moodne ilme aitavad säästa aega nii koolitööde tegemisel kui ka igapäevaste tegevuste korraldamisel. Peale selle saab oma dokumendid salvestada SkyDrive’i pilveteenusesse ja pääseda failidele juurde peaaegu kõikjalt. Kõigi registreerunud osalejate vahel loositi pühapäeval välja Microsofti riist- ja tarkvara. Koolitus oli EBSis kõigile huvilistele tasuta.

Kinos Sõprus ootas külalisi aga nostalgiaõhtule „Turovski, Jüssi, Vseviov ning nende elulised õppetunnid.“ Kolm meest ja nende lood — elulised õppetunnid noorusest, mis tagasi vaadates on neid enim mõjutanud. Härraseid modereeris Ingrid Peek ning toimus ka Raadio 2 saate “Hallo Kosmos!” avalik salvestus. Publik oli väga tänulik ning üks külastaja nentis :“See oli nauditavam kui nii mõnigi film!“

Tallinna Ülikoolis väideldi aga teemal: “Noored Tallinna tulevikust”. Debatil osalesid kohalikel valimistel kandidideerivate erakondade noorte esinumbrid. Läbiti erinevaid ühiskondlike aineseid puudutavaid küsimusi — milline on poliitikute visioon Tallinna arengusuundadest; mida plaanitakse ära teha noortevaldkonnas; kuidas haakub kandidaatide nägemus noorteühenduste platvormidega ja palju muud põnevat.

Saku XXL Pubiralli toimus Sügispäevade raames kahe päeva õhtul — 26. ja 27. september. Pubirallil osalemiseks panid noored kokku 4-liikmelised võistkonnad, mõtlesid oma meeskondadele nimed ja valmistasid ette kostüümid. Võistkonna liikmed pidid olema ühtse meeskonnana kergesti äratuntavad. Osavõtjad pidid läbima raja ja naasema finišisse samas koosseisus. Mõlemal õhtul alustati retke Linnahalli juurest.

Tallinna Tudengite Sügispäevad 2013 Lõpupidu toimus aga Tallinna Ülikoolis, Astra majas. Laval võis näha Tallinna Ülikooli oma bändi, „Lambiööbikud“, samuti esines „Slippery Slope“ ning peaesinejaks oli seekord „August Hunt“. Vahepealseid pause täitis Jaan Tätte Junior ja õhtust tantsumaratoni juhtisid DJ-d MVP & Anton Must ja MHKL, kes esines trummi ja bassi festivalil Grind. Januseid ja näljaseid tudengeid aitas „Kohvik Oaas“ oma erihindadega ning vürtsi lisas spetsiaalselt püstitatud „HEKK“ vesipiibu nurk.

Esmakordselt jätkusid tudengipäevad ka nädalavahetusel. Laupäev, 28. september möödus harivate loengute tähe all. Kõik olid oodatud kohvikusse Wabadus, kus alustas hommikut majandusteadlane ja endine majandusminister Heido Vitsur. Tema rääkis pensionipõlveks valmistumisest ja riiklikute toetuste osast väärikal vananemisel. Lapsevanemaks kasvamise ABC-d tutvustasid aga Gordoni perekooli ja PREP-paarisuhtekoolituse koolitajad Tiit ja Auli Kõnnusaar. Tantra teemat avas lektor, publitsist, raadioajakirjanik ja toimetaja Peeter Liiv, kes õpetas osavõtjaid õigesti seisma ning istuma. Õhtupoolik sai lõpetatud Madis Masinguga, kes esitles psühhodeelikumide maailma.