Esmaspäeval tõi saade "Võimalik vaid Eestimaal" vaatajateni tulise loo, kus Kross siirdus, mikrofon käes, usutlema Edgar Savisaart otse uisustaadionile, et küsida, kes ja kui palju maksab taolise propagandaürituse eest.

"Üks valimistel osalev kandidaat sai võimaluse esineda tegelikult teise inimese autorisaates. Vastavalt heale tavale ning ringhäälinguseadusele peaks TV3 garanteerima samasuguse võimaluse ka Edgar Savisaarele, keda muuhulgas saates mõnitati. Minul oleva info kohaselt ostis Eerik-Niiles Kross selle võimaluse saate produtsendilt, makstes talle otse. Järelikult on petetud TV3-e ning müüdud tegelikult võõrast eetriaega? Teatan sellest juhtumist ka TV3 omanikele Rootsis," kritiseeris Lepp TV3 esindajatele saadetud kirjas.

Saate produtsent Toomas Perli pidas Lepa väiteid absurdseks.

"Seoses valimistega käivad meil kilekottidega poliitikud pidevalt kontori ukse taga "kosjas", kuid kui tõsiselt rääkida, ei oska ma sellist fantaasiat kommenteeridagi. "Võimalik vaid Eestimaal" on avatud saade, kuhu võib peaaegu igaüks oma lõiku tegema tulla, kui tal on televaatajale midagi huvitavat edasi anda. Oluline on, et lugu läbiks meie toimetuse sõela. Nii oli Krossiga ja nii on ka Savisaarega - kui tal on mõni põrutav lugu, mille ta soovib saatelõiguks vormida, on toimetuse uksed tema ees valla. Ja seda kõike TÄIESTI TASUTA!"

Milline oli Savisaarele tuska valmistanud lõigus saatejuhi, linnapea parteikaaslase Peeter Võsa roll? "Ka edaspidi on saates "Võimalik vaid Eestimaal" lisaks Peeter Võsale teisigi lahedaid saatelõikude juhte näha," vastas Perli.