"Tudeng.TV suurim väärtus tudengitele on kindlasti võimalus leida rakendust oma erialal ja julgelt teostada oma lennukaid ideid," sõnas Tudeng.TV peatoimetaja Kertu Vider. 

Ta lisas, et tudengkond on osa ühiskonnast, mis peaks kindlasti säilitama oma kriitikameele ja toimima teda puudutavatel teemadel valvekoerana ning tudengitele valjema hääle andmisest saab loodetavasti Tudeng.TV üks suuremaid teeneid üliõpilastele.

Jaan Kalmus, Tudeng.TV juhtoperaator ütles: “Televisiooni tegemine nõuab spetsialiste kõikidelt erialadelt ning Tudeng.TV ühendab erinevaid erialasid õppivad tudengid töötama ühise eesmärgi nimel.” Ta lisas, et Tudeng.TV kui tudengite häälekandja on suunatud üliõpilastele üle Eesti.

Tudeng.TV eesmärk on viia info üliõpilasteni, kuid kindlasti pakuvad teemad huvi ka tulevastele tudengitele ja üliõpilaste vanematele. Tudeng.TV pakub praktilist väljundit oma alal õppivatele tulevastele asjatundjatele. Näiteks Balti Filmi-ja Meediakooli teletudengid, Tallinna Ülikooli ajakirjandus- ja turundustudengid ning paljud teised. Ootame oma meeskonda kõiki huvilisi.

Tudeng.TV – Aken tudengiellu!

Esimene uudistesaade on nähtav SIIT!