Laval

  • „Minu ettevõtlikkuse lugu“ autasustamine. Tule kuulama ja ela kaasa teiste noorte ettevõtlikkuse lugudele! Pealaval kell 15.30.
  • “Kirega nullist tippu". Merilin Taimre ehk Paljas Porgand on Eesti üks edukamaid elustiili blogijaid, sisuturundaja, fitnessmodell ja palju muud. Merilin räägib oma karjääritee kujunemise loost. Mida on selleks vaja – kas vastavat haridust, kogemusi, oskusi, annet? Või peitub võti milleski muus? A-laval kell 15.30.
  • Kolme Põrsakese teadus-show. Kolme Põrsakese teadus-show käigus lahvatavad mitmevärvilised leegid, käib välk ja pauk ning põrand kattub muinasjutulise uduga. Kindlasti rikastab kogu teadusmaagiat ka väike huumor! B-laval kell 12.50.

Töötubades

  • Robootika töötoad. Innovaatilise Hariduse Keskus OGOGO ja Rakke Robootikud viivad läbi põnevad töötoad robootikahuvilistele. Töötoa nr 1 alal kell 13.00 ja 14.00.
  • Virtuaalreaalsuse töötoad. Kui Sa tahaksid teada, milline näeb välja bioanalüütikute ja õdede igapäevatöö, tule ja tutvu nende ametitega virtuaalreaalsuses! Töötoa nr 2 alal kell 14.00 ja 15.00.
  • „Riku reegleid ehk kuidas mitte kunagi tööle minna“. Etenduskunstnik ja lavastaja Barbara Lehtna jagab töötoas näpunäiteid, kuidas mitte kunagi kellegi alluvuses tööle minna ja vabakutselisena täpselt sellist elu elada, millist ise tahad. Töötoa nr 3 alal kell 14.00.

Mujal

  • Noorteinfo minihäkaton. Minihäkatoni eesmärk on luua uusi digitaalseid ja innovaatilisi lahendusi koos Sinuga! Häkatonil hakkad koos teiste noortega tegelema probleemiga, mis keskenduvad Sinu kui noore reaalsetele vajadustele seoses noorteinfoga. Üheskoos saad kujundada lahendusi, mis tõeliselt noori kõnetavad! B-hallis kell 12.00–15.00.
  • Pop-up karjäärinõustamine. Kui soovid karjäärinõu saada, siis otsi üles karjäärinõustajad. Boksis nr 78 kell 12.00–16.00.
  • Õpilasfirmade laat. Tule ja vaata, milliseid ägedaid tooted müüvad erinevad õpilasfirmad. Õpilasfirmade tooteid saab näha ja kaasa osta terve messipäeva jooksul.

Tule 7.–8. detsembril Tallinnas toimuvale „Teeviidale”! Rohkem infot leiad www.teeviit.ee või Facebooki lehelt.

Noorte infomessi „Teeviit 2017” noorteinfo tegevust rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF-ist kaasrahastatud programmis „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine” kirjeldatud tegevuste raames.

Jaga
Kommentaarid