Tähtpäeva puhul kostitatakse esimest 200 külalist tervitusjoogiga ja jagatakse kingitusi – deep-house-settidega CD-plaate. Üritus on pea kohustuslik igaühele, kes armastab house-, deep-house, club-house-, tech- ja mash-up-muusikastiile. Neile, kes on valmis tantsima hommikuni, on spetsiaalne jätkupidu kella viiest kaheksani. Vesipiibu ja värske õhu sõpradele avatakse võrratu sadamavaatega terrass.

Peale Eesti kuulsuste on „BurЖуй PROЖЕКТi” üritustel varem nähtud Russian Comedy Clubi esinejaid, nagu Mihhail ja Alexander Galustjan Revva. Kes kuulsustest külastab üritust seekord, hoitakse viimse hetkeni kiivalt saladuses.

Keda täna näha saab?

ALATEYA
Unikaalne, kordumatu, skandaalne, tundlik, karismaatiline ja kuulus laulja ning näitleja Peterburist. Vallutas esimese sekundiga publiku siinsamas Eestis eelmise aasta novembris. Alateya aafrikalik emotsionaalsus sobib suurepäraselt tundliku ja sügava vokaaliga, džässi elementidega, rokitämbrite ning pehmete soojade häälevarjunditega. Valge tüdruk musta häälega – nii kutsuvad teda fännid. Seekord on Alateya laval koos kuulsa Peterburi saksofonivirtuoosi Ostap Dokuminiga. Midagi sellist pole Tallinnas varem nähtud!

OSTAP DOKUNIN
Professionaalne saksofonist, löökpillimängija, tantsija, dirigent ja helilooja.
Dokuninit eristab teistest ekstravagantsus, karisma ja andekus. Ta on telekanali „Первый” show „Минута славы” poolfinalist, osaline rahvusvahelises kollektiivis Drumtime ja paljudes teistes populaarsetes projektides. Ostap on võtnud osa iga-aastasest ülemaailmsest elektroonilise tantsumuusika festivalist Sensation ja rahvusvahelisest festivalist Stereoleto. Mänginud paljudes kuulsates ja prestiižsetes klubides, teinud koostööd parimate DJ-dega, nagu Vincent Vega, Chris Montana, Tiesto, Riga, Ramires, Lexx, Andrey, Keyton, MC Жан, J well, Go-go duet XS.

DJ PAVEL PACHIN
12-aastase kogemusega Peterburi nõutumaid plaadikeerutajaid. Praegu on Pavel rahvusvahelise hotelli W baarikettide Cuba Libre, Grizzly Bar ja LeCo resident-DJ ning suurfirmade – Marriott Hotels, Яндекс, Alfa Bank, Avon, Volkswagen – eksklusiivsete ürituste külaline. Oma hea muusika- ja tantsulavatunnetusega veab ta publiku saali keskele ka kaugematest nurkadest. Pavel on täna Tallinnas esimest korda, mängides hommikuni muusikat, mida peorahvas armastab. Tema muusikaeelistused on disco, deep house ja tech house.

22. juunil on samas ööklubis Patt planeeritud järjekordne üritus „BurЖуй PROЖЕКТi” korraldajatelt, Russian Edition Party uus formaat, kus esineb oma uue singli „Mõvmeste“ ametliku esmaesitluse ja kahetunnise cover-programmiga Peterburi duett EstradaChicks. Duetti produtsent ja laulude autor on „BurЖуй PROЖЕКТi” looja ja korraldaja. Jälgige meie uudiseid Facebookis, Youtube'i ja Instagrami lehekülgedel.

Lisainfot leiab projekti Facebooki lehelt ja Instagramist.
Tänaseks laudade broneerimine: burzuiprozekt@gmail.com ja 56 227 208.

Jaga
Kommentaarid