Lepingu allkirjastavad Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvart, Spordi-ja Noorsooameti juht Rein Ilves ning Eesti Tänavaspordi Liidu juhatuse esinaine Kristel Orasmäe. Peale pidulikku sündmust toimub tänavasporti tutvustav rulatajate ja trikitõukeratturite demo-shõu. Selle positiivse sündmuse puhul maksab reedene päevapilet keskuses vaid 1€! 

Eraettevõtjate poolt rajatud Eesti suurimat siseskateparki „Gruuvi“ ähvardas sügise alguses majanduslike raskuste tõttu sulgemine. Hoolimata takistustest, otsustas tänavaspordi liit tänavasportlaste “koduks“ peetava keskuse päästa.

Alates oktoobri algusest kestnud võitluse tulemusena otsustasid Tallinna linn ning Spordi-ja Noorsooamet toetada Eesti suurima siseskatepargiga noorte vaba aja keskust “Gruuvi” summas 3000 eurot kuus. “Neli kuud kestnud pingutuste järjel võime lõpuks käed kokku lüüa. Meil õnnestus veenda Tallinna linna ning Spordi-ja Noorsooametit Gruuvi keskuse vajalikkusest ja tähtsuses noorte seas,” teatas Eesti Tänavaspordi Liidu juhatuse esinaine Kristel Orasmäe.

Gruuvi keskuse säilimisse panustavad ka ettevõtted – Sportland ja VANS, kuid siiski oleks vaja keskuses olevate obstaaklite ning inventari korrastamiseks lisafinatseeringuid, sest linna toetus katab vaid rendikulud. “Kindlasti on tarvis juurde leida keskuse ülalpidamiseks sponsoreid ning omaltpoolt teeme kõik, et keskusesse taaskord elu sisse puhuda,” teatas tänavaspordi liit. Seega on kõigil noortesõbralikel ettevõtetel võimalus kaasa lüüa tänavaspordi edendamises!

Eesti Tänavaspordi Liit tänab kõiki, kes leidsid, et tänavaspordil on noorte seas tulevikku ning keskus säilimisse panustasid!