Kuuldused Eesti missinduse enneaegsest surmast on ennatlikud, sest koolinoored hoiavad lippu kõrgel — Eesti Koolimissi aasta uhke lõppvõistlus on kohe-kohe toimumas!

Esimest korda teeb Eesti Koolimissi konkurss koostööd noortemessiga Teeviit — just Eesti Näituste messikeskuses toimuval Teeviida pealaval valitaksegi aasta kauneim koolitüdruk.

“Selle üle on eriti hea meel, et koolimissi lõppvõistlus on oma arengus leidnud tee ööklubide seinte
vahelt välja suurele noortemessile, kus toimuvast saavad osa sajad ja tuhanded koolinoored," tundis Teeviidaga koostöö sobilikkuse üle rõõmu konkursi peakorraldaja Helen Kuusmaa.

Koolimissi hea traditsiooni järgi väärtustatakse konkursil nii sisemist kui välimist ilu, mille hindajateks on Eestis tegutsevate modelliagentuuride esindajad ja ilukonkursside korraldajad. Professionaalsesse žüriisse kuuluvad uuendusena ka sportliku ja tantsulise liikumise spetsid Arigatost ja JJ-Street tantsukoolist.

Eraldi koolimisside žürii moodustavad senivalitud koolimissid, kes samuti nimetavad oma lemmiku.

Eesti Koolimiss 2011 lõppvõistlus toimub laupäeval, 3. detsembril, Eesti Näituste Messikeskuses algusega kell 11.00. Neli tundi kestval võistlusel osalevad 30 kooli esindajad. Toimuvad spordi- ja
õhtukleidivoor, publiku rõõmuks esinevad Sixtina ja JJ-Street tantsukooli artistid ning viiakse läbi praktiline “10 minuti meigikool”. Muusikat teeb DJ Jaanus Polli ja konkurssi juhatab Sulo Särkinen. Sissepääs on Teeviida piletitega.

Weekend.ee keskkonnas saab anda hääle oma lemmikkandidaadi poolt rahvahääletusel ’’OLEN ilus’’. Kuna hindamine toimub misside saadetud fotode alusel, ehk tegemist on ka väikestviisi fotokonkursiga, siis rahvahääletuse võitnud missile on auhinnaks Nikon COOLPIX digifotokas, mille weekend.ee lõppvõistlusel võitjale pidulikult üle annab.

Veel mõned päevad ja publikulemmiku hääletus algab. Lisaks tutvustame missikandidaate ka Noorte Hääles.

Lõppvõistliuse lisainfo: http://2011.miss.ee.