4. juuni õhtul kell 20:00 saab Viljandis klubis Liverpool kuulata tõelist kodumaist bluusi.
Nime "Pauls´ Bluescase" alla kogunenud muusikuid ühendab armastus bluusi vastu, soov koos musitseerida ning aidata sellega kaasa ka tulevasele muusikute järelkasvule.
Nimelt tahab spetsiaalselt selleks kontserdiks kokku tulnud ainukordne ansambel oma esinemisega anda panuse Paul Kriguli Perekonnafondi, mis on loodud toetamaks Viljandist pärit muusikuid.
Fondi eesmärgiks on anda välja esimesed stipendiumid aastal 2010, mil tähistatakse omaaegse Viljandi koorijuhi ja keskse muusikategelase Paul Kriguli 100. sünniaastapäeva.

Selleks peab Eesti Rahvuskultuuri Fondi juurde loodud fondi põhikapital koos olema juba selle aasta 1. juuliks. Kontserdiga loodetakse publiku annetustest vajalik summa ka kokku saada.

Heategevusliku õhtu kavas leidub bluusiklassikat nii oodatult traditsioonilises kui ootamatult ebatraditsioonilises võtmes. Oodata on nii pikki ja pingelisi kitarrisoolosid kui lühikesi ja löövaid bassikäike, kolmekordset saksofonienergiat ning kähedat lauluhäält neljalt oma ala vaieldamatult meistrilt.

Lisaks Bentonile ja Padarile kuuluvad solistidena koosseisu veel Airi Allvee ja Emil Rutiku; kitarridel Raul Ukareda ja Laur Joamets; saksofonidel Ivo Lille, Siim Aimla ja Margus Männa; kontrabassil Argo Toomel, trummidel Kristjan Kallas ja klaveril Ülo Krigul.

Kõik nimetatud muusikud on siin-seal varemgi erinevates koosseisudes kohtunud, kuid koos ja korraga astutakse Viljandis lavale esimest ja esialgu ka viimast korda.