Suurt huvi tunti ka näiteks radioloogiatehniku (8,1 avaldust ühele kohale) ja ämmaemanda (7,5 huvilist kohale) õppekavadel rakenduskõrghariduse omandamiseks. Kutseõppe erialadest oli populaarseim lapsehoidja, kus ühele kohale esitati 5,8 avaldust.

Sisseastujate hulgast leiab üha enam teisele ringile õppima tulijaid: avaldusi on esitanud nii aastate eest gümnaasiumi lõpetanud kui ka juba ülikoolis kõrgharidust omandanud inimesed. Tartu Tervishoiu Kõrgkooli sisseastujate hulgast leiab näiteks 364 bakalaureusekraadiga kandidaati, 35 magistrikraadi omandanut ja isegi kolm doktoriõppe lõpetanut. Kõrgkooli õppekvaliteedi spetsialist Ele Hansen märkis, et eelmistest aastatest tunduvalt enam oli ka kuld- ja hõbemedaliga gümnaasiumi lõpetanud kandideerijaid. Ühe põhjusena, miks silmapaistvate tulemustega keskkoolilõpetajad just Tartu Tervishoiu Kõrgkooli eelistavad, tõi Hansen välja fakti, et meditsiinivaldkonna maine on paranemas ning noored valivad välismaale mineku asemel võimaluse anda panus siinse süsteemi parandamisse.

Kõrgkoolis lõppes sissestumisdokumentide vastuvõtt tervisekaitse spetsialisti, radioloogiatehniku, ämmaemanda, bioanalüütiku, füsioterapeudi ja õe rakenduskõrghariduse õppekavadele ning lapsehoidja ja erakorralise meditsiini tehniku kutseõppesse 21. juulil. Üliõpilaskandidaadid saavad Tartu Tervishoiu Kõrgkooli õppima tulekut kinnitada 4. augustini, lõplikud vastuvõetute nimekirjad selguvad SAIS -is 5. augustil.