Street Mirror Expo 2011 saabub tegijate sõnul veelgi meeldejäävamana. Üle tuhande külastaja, laialdane meediakajastus ja positiivne tagasiside 2010. aastast annavad neile kindlustunnet valmistuda 2011. aastal toimuvaks ürituseks veelgi ambitsioonikamalt.
Seekordne mess saab olema tunduvalt laiem ja mitmekülgsem, mida kinnitab nii Eesti, kui ka näiteks Soome tattoo stuudiote ja -meistrite suur huvi ja soov osaleda.

Tattoo on osa elustiilist, keha kaunistamine ning isikupära väljendamine läbi tindi ja nõela on avatud kõigile. Läbi popkultuuri ning eri tätoveerimisstiilidest innustust saanud tänavamoe puutume vastava temaatikaga kokku igapäevaselt.

Tattoo on tänu spordi- ja popstaaridele nagu David Beckham, Angelina Jolie, Johnny Depp või Tanel Padar meie meelelahutusmaailma lahutamatuks osaks. Populaarsed reality-sarjad nagu "Miami Ink" või "L.A. Ink" ning tätoveerimisteemaliste raamatute läbimüügid kinnitavad, et tegemist on laialdast huvi pakkuva temaatikaga ning sama kinnitab kevadhooajal 2011 linastuv kodumaine sari Kanal 2s. Keha kaunistamine annab tänapäeval tunnustust isikupärast ega ole enam osa väikeste subkultuuride "salakeelest".

12. novembril on Rock Cafe esindatud stuudiod/salongid/ettevõtjad:
Samaeltattoo, Luix tattoo, Auriga tattoo, Mamas Pride tattoo, Tartoo tattoo, Timo tattoo, Dark Symmetry tattoo, Body Piercing, Dandy tattoo, Pirados Brand, Dark Days tattoo, Flame tattoo, Boing Outlet, Nailboard records, Edevuselaat, Moonchild's tattoo (Fin), Tattoonation (Fin), Warwink, Xzavier, Imanta tattoo (Lat), Ideahouse, TattooStore, Sass Obuhov (Eng), World Clinic, Zenza tattoo (Fin), Ant Bodyart (Swe), Uta tattoo, Tattoomaailma (Fin)

Kell 22.00 astuvad lavale ansamblid: No One Is Safe (Fin), Enhet (Lat), Taak, RockCrime ning plaadimuusikat valivad Dj Taat ja Dj Kessu. Silmailu pakuvad Danceacti tantsutüdrukute showtrupp, toimub Stanford Music & Fender "G-DEC HERO" kitarristide turniir. Meeled hoiab erksana Monster Energy.

Street Mirror Expo toimus esmakordselt 13. novembril 2010 klubis Rock Cafe, messil osales 20 tattoostuudiot Eestist ja Soomest, lisaks piercingu asjatundjad, aerograafi kunstnikud, juuksurisalong, hennakunstnikud, ehtevalmistajad ning tätoveerimisvahendite edasimüüjad. Kohapeal toimunud tätoveeringute hindamisel sai imetleda üle 70 erineva kehakaunistuse kategooriates must-valge, värviline ja tribal (traditsiooniline).
Tänuliku publiku leidsid ka rõivamüüjad nagu Blackmil ja Pirados Brand ning esindatud olid Eesti raskemuusika plaadifirma Nailboard ning ajakiri Pläkk.

Uksed tattoo ja elustiili messile Street Mirror Expo 2011 avatakse 12. novembril kell 12.00.