Uudisena käivituvad sel aastal eraldi lavakõne ja lavalise liikumise tunnid, kuhu on lisaks oodatud ka kõik need, kes teatrikooli põhiõppes ei osale.
Uue rühmana Tallinnas avatakse sel õppeaastal ettevalmistuskursus EV kõigile noortele ja täiskasvanutele igas vanuses, kes varem teatrikoolis käinud pole. Rühmast saab hea baas jätkamaks Polygoni Stuudio või 30+ rühmas. Tartus jätkavad endiselt kolm rühma, algklasside, põhikooli ja gümnaasiumi osas. Aasta edenedes lisanduvad erinevad kursused ja seminarid.
Vastuvõtukatsed põhiõppe rühmadesse toimuvad 14. septembril kell 16 Tartus, Kastani 48 (Aparaaditehas) ning 15. septembril Tallinnas, Rävala 8, 7.korrusel.
Koolis jagavad oma teadmisi Aita Vaher, Tamur Tohver, Karin Rask, Kärt Tomingas, Inga Lunge, Jane Lauter, Tanel Jonas, Priit Strandberg, Siim Tõniste ja paljud teised.
Polygoni teatrikooli eesmärgiks on ennekõike isikuareng ja loominguline eneseväljendus draamaõppe kaudu. Kooli juht ja asutaja Tamur Tohver teatrikooli rollist tänases ühiskonnas: "Oleme kuue aasta jooksul ise aktiivselt ümbritsevat keskkonda ja ühiskonda mõjutanud ning arendanud. Hea meel on tõdeda, et täna toimime laiemalt kui vaid pelgalt huvihariduse andjana. Meie õpetajad on kõrgete kutseliste ametialaste oskustega, kuid oskavad seoseid luua teatritegemise alustõdede ja igapäevase elu vahel. Polygoni Teatrikool võtab alati vastutuse selle eest, kuidas meie õpetajad ja õpilased teatriõppe kaudu end praktiliselt arendavad ja sellest tulenevaid oskusi muudel elualadel rakendavad."
Igal kevadel lõpetab teatrikooli pere kooliaasta suure ühise eksam-etendusega nii Tallinnas kui Tartus, kus saavad esineda kõik kooli õpilased kõige pisematest alates. Sel suvel sai teatrikooli õpilaste ülesastumist näha Tallinna Vanalinnapäevade avalavastuses "Meistrimäng". Tallinna Ühisgümnaasiumis lõpetas sel kevadel esimene lend teatriklasse diplomilavastusega Paul-Eerik Rummo "Tuhkatriinumäng". Stuudio noored esitasid J. Viidingu, T. Rätsepa "Olevused", mida mängiti lisaks oma saalile ka Vanalinnapäevade ja Merepäevade raames.

Lisainfo katsete kohta SIIT! Teatrikooli lavastused leiad SIIT!