Sel hooajal on võimalik “Fookust” jälgida otse-eetris saate kodulehel ning samal ajal Facebooki ja kodulehe kommentaariumites kaasa rääkida. Teretulnud on ka kõikide küsimused saatejuhile ning külalistele.

Arutelusaade on muudetud võimalikult interaktiivseks, et igal tänapäeva noorel oleks võimalus avaldada oma arvamust ning mõtteid tema jaoks olulistel teemadel. Muidugi on oodatud igas vanuses inimeste seisukohad, sest teemasid, mis köidavad suuremat vaatajaskonda, on kindlasti tulemas.

Edaspidi saab saatejuhist Marian Võsumetsast taas noorte häälekandja meie ühiskonna probleemide seas, kuid hooaja avasaates uurib ta edukatelt noortelt, kuidas leida järjepidevust ja ideid, et tänases karmi konkurentsiga maailmas midagi suurt korda saata.

“Meie saate kodulehel avatud live-kommentaariumis saavad kõik vaatajate poolt saatekülalistele esitatud küsimused vastuse,” lausus Tudeng TV tegevjuht Elisa Avik. “See on nii lahe ja lihtne võimalus, kuidas oma ala tipptegijatega kontakti luua,” lisas Avik.

Teise hooaja esimesteks saatekülalisteks on restoraniettevõtja ning koolitaja Toomas Laigu, ökojäätise LaMuu idee autor Rasmus Rask, Eesti rõivabrändi Monton peadisainer Piret Puppart ning SA ENTRUMi tegevjuht Darja Saar.

Saadet on võimalik vaadata esmaspäeviti kell 21.00 otseülekandena SIIN! Esimene saade on eetris juba täna, 13. oktoobril kell 21.00. Eelmises hooajast tuttav Marian Võsumets on noorte ettevõtjatega stuudios valmis, et jagada huvilistele edu nippe ja rõõme.

“Fookus” on veebitelevisiooni Tudeng TV arutelusaade, kus vaatajatel on ühiskonna tegelastele võimalik oma argumente esitada. Läbi kollektiivse dialoogi jõutakse probleemsete teemade tuumani.