Uskumatu. Ma olen üllatunud. Nii palju positiivseid kommentaare :) . Tõesti, ma kindlasti ei tohiks …

Uskumatu. Ma olen üllatunud. Nii palju positiivseid kommentaare :) . Tõesti, ma kindlasti ei tohiks praegu rõõmustada, aga vahet pole, ikka rõõmustan. Aitäh neile, kes head soovisid, neile,  kel miski ei meeldi - palun ärge lugege mu blogi siis, keegi  ei sunni.
  Viimase postituse peale tuli päris palju  küsimusi. Tegelikult ma mõtlesin, et küsimuste küsimine pidi jääma üleeelmisesse postitusse ja viimases vastan, aga kuna neid praegugi tuli päris mitu, siis otsustasin neile ka vastata. Heas tujus nagu ma hetkel olen :) .

 Kopeerisin jälle küsimused ümber, muutmata neis midagi: 


Ma sooviks teada hoopis kus te Triinuga need lahedad riided shopanud endale olete? Sõna otseses mõttes - siit ja sealt. Enamus ikka Eestist, kuid kui reisidel käidud,  siis kindlasti ka sealt. Triinu tellib vahel asju ka Ameerikast.
 
Mida arvad üle päevitanud solli "mimmudest" ja võltsvälimusega tibidest?Eks iga inimene teeb endaga ikka seda,  mis ta arvab endale sobivat.. Mina arvan, et pruun jume ei muuda inimese tõekspidamisi, südant ja mõtteviisi. (Kui, siis tõesti,  kes solli kasutada ei oska, saab endale oranzika välimuse). Milline on võltsvälimus?  Kunstrinnad, juuksepikendused, kunstküüned jne jne? Minu meelest, kui inimesel, kellel ongi kõik see, kuid kõik on maitsekas, siis milles küsimus? Ta jääb teistele ette, kuna see pole loomulik ilu, aga vaatamata kõigele näeb ikka hea välja. Inimene, kes enda eest hoolitseb, on ilus, kuid kui panna endale tõesti kõik kunstlik, peab ka nende eest hoolitsema. Tõesti on kole vaatepilt naisterahvast, kellel on väljakasvanud juuksepikendused ja murdunud kunstküüned. Minul on hetkel ripsmepikendused ja oma küüs kaetud geeliga, kas ma olen sellepärast kunstlik? Võibolla, kuid see kõik ei muuda mu olemust, saan ikka kõik tööd ja oma tegemised ära teha ja seejuures tunnen end hästi.
 
Tere Lilit! Kuskohast Sa tellid Ed Hardy riideid? Tere. Ma ei telligi, olen ostnud kohapealt.
 
Mis on su lemmik meigividin?Mul pole nii, et uhh,  kui mul seda kaasas pole, siis ma ei saa kodust välja minna. Kuid kui toast välja minek, siis tahaksin, et mu käekotis oleks hügieeniline huulepulk.
 
Küsin siis kuidas baaridaami amet meeldis. Kas plaanid(-te) veel sellistel üritustel osaleda? Baaridaami amet oli väga fun. Lihtsamate koksidega polnud probleemi, keerulisemaid, nagu näiteks mojitot, ei oska teha, pole ju õppinudki. Kuid mulle meeldis ja Triinule ka. Kui kutsutakse veel baari, miks mitteJ
 
Mis päevitusõli sa soovitaksid kasutada rannas?Sellist asja ei oska ma soovitada, kuna ei tea eriti päevitusõlidest midagi. Endale mulle lihtsalt õli meeldib rohkem kui kreem, ise kasutan hetkel Garnieri, kuid olen mõelnud Australian Gold’i peale, kuna see on lihtsalt nii hea lõhnaga. 
 
Mis on Sinuarust hea suhte valem?:D Ei no ma olen ju eriline „teadja” :D  Küll oleks hea, kui teaks, kuid kahjuks ei tea. Kuid need laused on minu meelest väga õieti ja tabavalt öeldud:Mäng armastuses on meeskonnatöö ja kui üks osapool hakkab võidu nimel punkte lugema, siis on targem ette kaotajatena lahku minna. "Meie" saab võita ainult siis, kui mõlemad "minad" järeleandmisi teevad ja koos mängivad, sest mängus armastusega pole vastaseid. Kui ükskõik kumb "mina" võidab, jääb kaotajaks alati "meie". 
 
Tere, sooviksin teada kuidas saavutad sellise ilusat tooni blondi värvi oma juustes? Tere. Raske öelda, kuna kõik oleneb su enda loomulikust värvitoonist, juuksepigmendist. Kuid juuksuriga on nii, et Tallinnas oskan ma neid soovitada, kuid Pärnus  pole veel leidnud endale sobivat  juuksurit. Paar viimast korda on ikka väga õnnetult läinud, lõpptulemus on olnud see, et pidin minema poodi, ostma värvi ja laskma sõbrannal kahjud likvideerida. Nimelt paar viimast korda on mu juuksed lillakas-siniseksJ värvitud ja olen pidanud need  poevärviga üle käima, et saada normaalne tulemus. 
 
Kas sul on ka kingahullus nagu enamikkl naistel ning kui palju Sul on kingi? Jah, mulle meeldivad kingad. Kuid ma ei ütleks, et see hullus on. Mul ei ole palju kingi, kui saapaid ei arvesta siis umbes 12 paari kontsasi.
 


Sellised küsimused ja vastused siis seekord. 

Ilusat nädalavahetust Teile, loodame ikka jälle, et päikest ka rohkem oleks ;)

 - Lilit -