19-aastasele Giselle'ile pakkus hiigelsummat Abu Dhabi ärimees, kes tegi enampakkumisel ära ühele anonüümsele A-kategooria näitlejale, kirjutab Daily Star. Oksjonil olevat osalenud ka üks vene poliitik.

Ameerika modell otsustas oma esimese vahekorra veebisaidil Cinderella Escorts müüki panna, sest tahtis raha oma õppemaksu tasumiseks ning minna hiljem ka reisima.

"Ma poleks kunagi osanud unistada, et see summa kasvaks nii suureks ja me suudaksime kokku koguda 2,5 miljonit eurot. See on unistuse täitumine," sõnas Giselle. "Arvan, et süütuse müümise trend on emantsipatsiooni vorm ja olen šokeeritud inimestest, kes ei taha lubada naistel oma süütust müüa. Kui ma tahan veeta oma esimese korra inimesega, kes pole minu esimene armastus, on see minu otsust."

Kuulduste kohaselt on juba broneeritud ka hotelliruum, kus tehing peaks aset leidma. Neiuga läheb kaasa üks veebisaidi turvatöötajatest, kes hoiab asjadel n-ö silma peal. Giselle kohtub ka mehega enne vahekorda astumist ja võib soovi korral veel kokkuleppest taganeda.