Otsides vastuseid erinevatele küsimustele sattus ta lugema erinevaid maailmalõpu stsenaariume ja veendus üha enam, et tuumareaktori kokkuvarisemine lõpetab lähikuudel inimkonna elu.

See oli Isabeli jaoks piisav, et endalt elu võtta. Ta oli otsinud internetist infot üledoosi kohta, kuid oma toast leiti ta pooduna, vahendab Daily Mail.

"Me oleme otsinud vastuseid oma südamest, et mõista, miks Isabel selle laastava tee valis," seisab tema vanemate, 51aastase Gary ja 48aastase Ingridi avalduses. "Ta igatses muretut ja ideaalset maailma, kus kõiki elavaid hinnatakse, koheldakse võrdselt ja õiglaselt. Kuid sellist kohta pole olemas. Kahjuks pidi tulevik tema silmis väga tume olema."

Vanemate sõnul oli Isabel viimsepäeva kohta kerglaseid märkuseid teinud - 2012. aasta maailmalõppu mainis ta ka õhtusöögilauas.

Isabel oli veendunud taimetoitlane ja alustanud just Wiltshire'is loomateaduse õpinguid. Tal oli väga kindel nägemus loomade heaolust, eriti puudutas see loomade peal tehtavaid katseid, kariloomi ja piimakarjakasvatust.

Ingrid Taylor leidis tütre magamistoast pooduna eelmise aasta septembris kell 15.15, pärast pikki arvutis veedetud öötunde.

"Me ei saa kunagi aru, miks ta endalt elu võttis. Me ei hakkagi sellest kunagi aru saama. Me jääme teda tohutult igatsema, tal oli ees paljulubav karjäär. See mõõtmatu šokk jääb meiega igavesti," sõnavad vanemad.

"Tal õnnestus varjata, mis toimub tema sees, sest see Isabel, keda meie teadsime ja armastasime, oli väliselt õnnelik ja särav lõpuni välja."