Nick Cannon intervjueeris taskuhäälingusaates "Cannon's Class" 30. juunil endist Public Enemy räpparit Professor Griffi, kes lahkus grupist 1989. aastal, kuna kutsus juute pahatahtlikeks, vahendab BBC.

Griff täpsustas, et ta pidas silmas juute, kes kontrollivad meediat. "Mind vihatakse nüüd, kuna ma rääkisin tõtt," ütles räppar.

"Sa räägid õigust," oli Nick Cannon räppariga nõus.

Saatejuht kutsus Griffi legendiks, ütles, et semiidid on mustanahalised ja lisas, et ta ei saa antisemiitlik olla, kuna kõik on semiidid.

ViacomCBS'ile need väljaütlemised ei meeldinud ja üle kahekümne aasta telekanalis töötanud Nick Cannon lasti lahti.

"ViacomCBS mõistab hukka igasuguse kitsarinnalisuse ja mõistame hukka antisemitismi. Kuigi me pooldame järjepidevat harimist ja dialoogi kitsarinnalisuse teemal, siis meie jaoks on äärmiselt kurb, et Nick ei ole sellest aru saanud ega vabandanud, mille tõttu me lõpetame temaga oma suhte," ütles firma ametlikus avalduses.

Peale taskuhäälingu oli Nick Cannonil MTV's saade "Wild 'N Out", mis kestis 15 hooaega, ning ta juhtis ka saadet "Maskis laulja". Lisaks sellele juhtis ta ViacomCBS-le kuuluvas Nickelodeoni kanalil kahekümne aasta jooksul mitmeid erinevaid saateid.

Aastatel 2008-2016 oli ta abielus laulja Mariah Careyga.