FashionHairi tippjuuksur
räägib Publiku elustiilinurgale Stellarium, et kodumaistest meediatähtedest on kolm naist, kelle soenguid juba aastaid jäljendatakse.

"Kuigi Heidy Purga on ammu oma pika sirge tuka välja kasvatanud, siis on tema tukk on naistel hästi meeles ja seda soovitakse meie salongis väga sageli," räägib Maarika Heering Publikule.

Maarika ütleb, et tukk on kõige kergem ja kiirem viis, et oma soengut muuta ja üldiselt looki värskendada. "Pikk tukk annab palju mänguruumi. Seda saab suunata soovi korral küljele või üle pea. Et tukk püsiks, tuleb võtta appi juukselakk.  

"Heidy Purga tukk on vaieldamatu hitt ka täna. Nii astub meie salongi juba aastaid erinevaid naisi, kes ütlevad: "Tere, päevast. Palun mulle üks Heidy Purga tukk.""

Birgit Õigemeele soeng 

"Victoria Beckham kandis kuulsaks ettepoole pikeneva sassooni ja Eestis võib selle ametlikuks maaletoojaks nimetada superstaari saatest kuulsaks saanud Birgit Õigemeelt," räägib Maarika eestlaste seas populaarsest lõikusest.

Maarika ütleb, et nii Victoria Beckham kui ka Birgit Õigemeel on oma juukselõikuseid juba muutnud, kuid see on jätkuvalt Eestis üks ihaldusväärsemaid soenguid. "Samas on seda soengut väga lihtne hooldada ja see on klientidele äärmiselt mugav."

"Julgustaks eesti naisi valima teistsugust lõikust. Eest pikemad, tagant lühemad lõikus on küll klassika, kuid maailmas on veel ka teisi väga ilusaid lõikusi," ütleb Maarika.

Maarja karamellitoon elab igavesti

"Maarja naturaalne karamelltoon on juba aastaid väga soovitud. Soeng sai tuule tiibadesse ajal, kui Maarja osales saates "Tantsud tähtedega" ja kuna ta on saates "Eesti otsib superstaari" kohtunik, siis on tema soe karamellitoon kogu aeg klientide seas jutuaineks."

Kuna Maarjal on alati äärmiselt terved juuksed, justkui ta oleks just salongist välja astunud, siis paistavad juuksed nii erakordsed ja see toob ka värvi hästi esile.

Stellarium on Publiku reporteri Stella K. Wadowsky ilu- ja elustiiliblogi, kust ilmub noppeid ka Publiku spetsiaalses rubriigis Stella blogi Stellarium. Blogiga saad tutvuda SIIN.