Future Live-i esitleti esmakordselt kaks aastat tagasi ning on osutunud ülipopulaarseks ajaveetmismagnetiks. Uudset meelelahutust on külastanud praeguseks ca 400 000 inimest.

Future Live koosneb 15 eksponaadist, mille seas on virtuaalne ruum mis seletab tähtede teket ja elutsüklit, samuti ka tuleviku-galaktika interaktiivsed taimed, mida saab ise värvida ja oma liigutustega mõjutada. Tegevust jätkub ka osas, kus külastaja joonistab kujundi või paneb oma foto elama suurel ekraanil mõne ulmelise eluka seljal. Erakordne on ka interaktiivne liivamägi, mida kätega ehitades või lammutades saab luua mäed, mered, kõrbed ja veeelukad.

Aktiivse mängu fännidele on üleval interaktiivne ufode hävitamise sein, oma kuvandi ja ekraani täppistantsimise sein ning ruum-ruumis kiikumine suurlinna pilvelõhkujate vahel.

Virtuaalreaalsuse toas saab end unustada ulmeplaneedil sõites, suusahüppeid tehes või metsiku lääne kauboitulistamisest osa võttes.

Tulevikunäituse juhatavad peredele, gruppidele ja üksikkülastajatele sisse giidid, kes seletavad, kuidas atraktsioonid toimivad. Mujal maailmas on Future Live-i külastamine võtnud keskeltläbi 1-3 tundi.

Future Live "Tulevikugalaktika" asub 1500 ruutmeetrisel pinnal T1 Mall of Tallinn 2. korrusel.

Gruppidele on vajalik eelregistreerimine aadressil info@futurelive.ee

www.futurelive.ee

facebook/futurelivetallinn