Raamatu “Looduslik toit. Täisväärtuslik elu” autor Marika Blossfeldt jagab kuulajatega seitset põhimõtet, kuidas toiduga toetada oma igapäevaseid tegevusi, ennetada energia ja keskendumisvõime langusi, tõsta motivatsiooni ja mõtteselgust, tasakaalustada veresuhkrutaset ja langetada kehakaalu. Lisaks räägib autor millised toidud annavad energiat ning tervendavad, millised aga põhjustavad haigusi.

Blossfeldti raamat “Looduslik toit. Täisväärtuslik elu” käsitleb
lihtsalt ja arusaadavalt aktuaalseid teemasid nagu happe ja aluse tasakaal, vedelikupuudus, veresuhkru tasakaalustamine, toidu energeetika, toidu mõju meeleolule, aastaaegade- ja päevarütmide mõju organismile ja palju muud. Marika Blossfeldti toitumisalased soovitused on leebed - ta ei suuna dieeti pidama, ei poolda toitumist tahtejõu või distsipliini abil, ei soovita lugeda ei kaloreid, punkte ega rasva või süsivesiku gramme. Toitumise põhitõdedest teadlik olles ja oma keha kuulates võib igaüks leida just temale sobiliku söömise viisi, mis pakub nii meelelist naudingut kui sügavat rahulolu ning tagab ka hea tervise ja vitaalsuse.

Raamatu täiendatud kordustrükk on kohapeal soodushinnaga müügil ning autor allkirjastab raamatuid peale loengut. Loeng toimub Von Krahli baaris (Rataskaevu 10) ning sissepääs on kõigile tasuta!