USA põllumajandusministeeriumi sõnul võtsid nad näituse loa ära Greater Wynnwood Exotic Animal Parkilt, mille üks omanikest on Joseph Maldonado-Passage ehk Joe Exotic dokumentaalist "Tiger King", vahendab CNN.

Pargi sulgemisest on räägitud ka nende ametlikul Facebooki leheküljel, kus lubatakse, et peagi hakatakse parki kasutama vaid "Tiger Kingi" võtteplatsina.

Postituses väidetakse, et loomakaitse on hakanud tahtlikult nende pargist valesid väiteid levitama. "See sama ametkond, kes on meie pargile viis ideaalset hinnangut, andis nüüd survele alla ning levitavad minu kohta laimu," selgitas Joe Exotic.

Joe Exoticu legendaarset loomaaeda süüdistatakse sealsete elanike heaolu rikkumises. Näiteks oli terves loomaaias vaid üks külmik, kus loomade toitu jahedas hoida. Õnnetul kombel oli see külmik aga katki, mistõttu oli kogu toit palavas ja soojas keskkonnas. "Ametnikud küsisid meilt selle paranduse ülevaadet ja me andsime traktori parandusest tehtud ülevaate," on dokumentides välja toodud omanike skeem võimude petmiseks. Aprillis mõisteti Maldonado-Passage 22 aastaks kuritegude eest vangi.