Miks me suhtume homoseksuaalidesse justkui oleksid nad teiselt planeedilt? Hoiame eemale ning suhtume neisse halvustavalt. Millepärast?

Ainus, mis teeb neid teistsuguseks on fakt, et neid köidavad samasoolised. Kas on see siis patt? Piibli reegleid järgides küll. Kuid naaseme reaalsusesse. Me elame 21. sajandil ning leidub erinevaid aspekte armastusest. Alustagem ka meestevahelisi armastuse aksepteerimist. See ei tee ühiskonnale kahju. Las nad elavad rahus.

Mis teeb homoseksuaalset meest heteroseksuaalsest mehest erilisemaks? Ta on välimuselt mees — lihaseline, jõud ja tugevus. Sisemiselt tulevad tal naiselikud küljed rohkem esile — hoolivuse ja armastuse näitamine oma tutvusringkonna vastu; enda välimuse eest hoolitsemine ning kerge naiselik aksent.

Ei ole ju halb käia naisena meesterahva kõrval, kes lõhnab hästi, kelle nahk on kreemitatult pehme, kelle soeng on ilusasti kõrvale seatud ning riideesemed sobivad ideaalselt kokku. Ta ei mõtle naisterahva kõrval käies, kuidas teda seksuaalses valdkonnas kasutada.

See muudabki ta niivõrd hinnaliseks sõbraks. Ta kuulab meid ja aitab nõuandmisel. Muidugi muudab see heteromehed armukadedaks ning see õhutabki mitte sallivust homoseksuaalsete meesterahvaste vastu.

Unustagem vimm ning leidkem endas tolerantsus homoseksuaalsete meeste suhtes. Sealt võib areneda usaldusväärne ning kaua püsiv sõprussuhe.