Küsimusele, millised juuksetooted võiksid iga naise buduaari kuuluda, vastab Janar, et õige juuksehoolduse aluseks on alati peanaha ja juuksetüübi järgi valitud šampoon ning palsam. “Lisaks soovitan kaitsava ja niisutava faktoriga pähejäetavat palsamit, kuna kõik pähejäetavad tooted kaitsevad ilmaolude eest paremini kui mahaloputatavad.”

Millist trikki soovitaks proff aga koduseks juuksehoolduseks? “Kõige lihtsam nipp, mida inimene saab kodus ise teha, on pärast juuste šampooniga pesemist neid enne palsami panekut rätikukuivaks kuivatada. Miks? Sest liigne vesi juustes lahjendab palsami ning maski mõju ehk toode ei pruugi anda sajaprotsendilist tulemust.”

Janar Pungar testib uusimaid ilutooteid Cosmopolitani Iluauhindade võistluse raames, mida Eesti suurim noorte naiste ajakiri korraldab juba seitsmendat korda. Lisaks Janarile kuuluvad žüriisse Cosmopolitani peatoimetaja Kelly Kipper, Cosmopolitani ilutoimetaja ja jumestuskunstnik Lana Vallo, laulja Triin Niitoja, muusik ja näitleja Kristel Aaslaid, modell Alexandra Tikerpuu, motoringrajasõitja Anastassia Kovalenko, meikar Nele Pandis, kosmeetik Inga Križanovskaja.