"Jalgpalli MM või vormel-1 on lapsemäng selle kõrval, mis toimub Bocuse d'Or'il," ütles ta.

"See on uskumatu pilt ja uskumatu emotsioon. See on selline adrenaliin. Ja siis hakkad nägema, milleks on toit võimeline, kui tuleb Jaapanis pöialt hoidma kaks-kolm lennukitäit. See ei ole sõu sõu pärast. See on saanud traditsioonilise klassikalise akadeemilise oreooli. See on iga arenguvõimelise koka unistus, et kui sa ükskord võidad selle, võid kindel olla, et rada sinu restorani mitte kunagi ei rohtu."

Eestit läheb kokkade olümpia Euroopa eelvoorule Dmitri Haljukov restoranist Cru. Et pääseda 2015. aasta jaanuaris Lyonis toimuvale finaalile, peab tema meeskond pääsema 7.-8. maini 2014 Stockholmis toimuval Euroopa voorus 20 riigi seas 12 parema hulka.

Vaata eilset Ringvaate saatelõiku kokandusolümpiast siit!