Möödunud nädalal kõlas ühes lõbusas seltskonnavestluses küsimus: «Kas Evelin Ilvesel on keskeakriis?» Noored inimesed hakkasid selle peale pead murdma, mis see keskeakriis on ja kuidas profülaktikat teha. Leiti, et ehkki kriis lööb välja kuidas jumal juhatab, on kurjajuur enesehaletsusest läbi imbunud leppimatuses, et sa polegi osutunud nii tegijaks, targaks ega armastusväärseks, kui oled arvanud end saavat.

Ma ei väida, et see miski suur tõde on, aga iva on selles, et rahulolematu hing on inimesele üks suur nuhtlus, rahulolematusest vabanemiseks võib kuluda palju hobisid, kiitust ja
uusi põnevaid asju... Aga kuidas siis rahul olla, kui ikka ei ole nii hästi, nagu võiks? Tõeline rõõm peitub perekonnas, kust saad ja kuhu annad, on veendunud Aafrika kroonimata kuningas, ilmakuulus, ent tagasihoidlikult oma kodumaal elav laulja Youssou N`Dour.

Nii et need üliedukad, kes on saavutanud kõik ihaldatu, ei pruugigi sellest eriti palju pidada, vaid leiavad ülima heaolu kõigile kättesaadavates rõõmudes.