Naine kaebas kohtusse firma EOS, mis toodab munakujulises plastpakendis ülipopulaarset huulepalsamit, väites, et toode kahjustas ta nahka ning kuivatas huuli niivõrd, et need hakkasid veritsema. Ka vaevles naine mitu päeva valude käes.

Toode tekitas Croninile lööve ja villid ning väidetavalt vajas ta ka arstiabi. Naise sõnul tundusid ta huuled pärast toote kasutamist justkui liivapaber ja kui ta palsamit veelgi kasutas, muutus olukord vaid hullemaks.

Pärast seda, kui Cronin sotsiaalmeedias oma juhtumit jagas, pöördus tema poole mitu inimest, kellel oli toote kasutamisel samasuguseid probleeme esinenud.

EOS seisab oma toote seljataga ning väidab, et kõik nende püsikliendid ja fännid teavad, et tervis ja heaolu on firma üks peamisi prioriteete. "Meie tooteid on turvaline kasutada, nende tegemisel kasutatakse kõrgeima kvaliteediga koostisosi ja need vastavad kõigile kosmeetikatööstuses kehtivatele ohutus- ja kvaliteedinõuetele," seisab firma avalduses, kus lisatakse, et kõik nende tooted läbivad range kontrolli ja seetõttu on nad ka veendunud, et kohtuasi on alusetu ja nad jätkavad uute ja põnevate toodete tootmist, et oma fännidele endiselt rõõmu valmistada.

Huulepalsamit armastavad kasutada mitmed staarid, muuhulgas Kim Kardashian, Britney Spears ja Hilary Duff.

Oma muusikavideos "We Can't Stop" kannab palsamit huultele ka Miley Cyrus (pildil).