Loomulikult teeb see enesekehtestamise teinekord keeruliseks, arvestades, et juhin meeskondi, mis koosnevad 8-9 mehest. Olin saanud just uue projekti ning ees ootas kohtumine täiesti uue partneriga. Olin selga libistanud liibuva lühikese kleidi ja jalga mustad sukad — see on minu stiil ja loomulikult ei hakka ma end millegi pärast muutma.

Partneri juures koos nende poolse projektijuhiga (kes oli kuskil 45-aastane prillidega meesterahvas) kohtumise algust oodates tõstsin jala üle põlve ja tõmbasin tumedad sukad jalas ribadeks. Kuumalaine läbis kohe tervet keha — kurat, mis nüüd siis saab. Ei ole vaja mainida, mis mulje jätab liibuv kleit ja narmendavad sukkpüksid…või no olgem ausad — kärisenud sukad.

Olin maha unustanud ka tagavarakraami ning olukord oli masendav. Esmamulje on oluline ning selline rähmakalik olek kasuks kindlasti ei tule. Lisaks pidin tegema ka kõigi osalejate ees ettekande. Jah, situatsioon oli kergelt öeldes ahastama panev. Kuna osa osalejaid ootas ka juba eesruumis, siis ei tahtnud ma nendest enam mööduda ka.

Tõmbasin rahakoti vahelt kümneka, pistsin prillidega härrale pihku ja ütlesin, et midagi pole teha, aga Sul on nüüd 10 minutit aega, et üle tee Selverist mulle sukapüksid tuua. Number 1 ja suva, mis värvi. Olles selle mehega ainult 5 minutit tuttavad, oli ta üllatavalt mõistlik ja kiire tegutseja. 11 minuti pärast vahetasin wC-s sukki ja kõik ülejäänu kulges plaanitult.