1. “Kassa juures olevad kommid pole müügiks.”

2. “Mu ema alati rääkis, kuidas minu sünd oli füüsiliselt tema kõikidest teistest sünnitustest kergem. Olin uhke, kuni sain 18. Siis mulle öeldi, et olen lapsendatud.”

3. “Sa oled suhkru vastu allergiline.”

4. “Mu isa rääkis mulle, et kui 13-aastaseks saan, siis saan oma kätte preemia — maagilised võimed. Ma uskusin teda, sest ma olin 4-aastane ja uskusin alati, mida isa mulle rääkis.”

5. “Kui ma olin laps, siis mu isa rääkis mulle, et mul oli kunagi saba. Ta ütles, et see tuli maha lõigata, sest täiskuu ajal muutusin ma hiiglaslikuks ahviks, kes hakkas märatsema. Ma olin nii pettunud, kui aru sain…”

6.’“Uks oli lukus, sest emme aitas issil uksele pilti riputada ja me ei tahtnud, et sa ust avades meile haiget teeksid.” Jumala eest, mitu korda te öösiti pilte uksele riputate?’

7. “Kui sa paigal ei püsi, siis juuksur lõikab su kõrva maha.”

8. ’“Mul on kuklas silmad.” Läksin koju ja nutsin, sest ma olin pime — minu kuklasilmad ei töötanud nii nagu mu õpetajal!’

9. “Mu õde ütles mulle, et kui lasta krooksu suu kinni, siis keegi ei kuule seda. Ma uskusin seda senimaani kui olin 20+ ja mu töökaaslane tegi mulle mu krooksumise kohta kommentaari.”

10. “Kui jäätiseautos mängib muusika, siis see tähendab, et jäätis on otsas.”