1. Maailma suurim praekana portsjon

KFC on läänes väga tuntud kiirtoidu firma, mis serveerib spetsiifilist praekana, kus kasutatakse erilist vürtsisegu. Nende nimel on ka maailmarekord - kõige suurem ports praekana. Nimelt valmistati restorani 70. sünnipäeva puhul 1,1 tonni kaalunud ports kana. Pilti sellest näed SIIT!

2. Maailma suurimad rinnad

Norma Stitz (pärisnimi Annie Hawkins-Turner) sündis Atlantas, Georgia osariigis, USA-s. Tegu on naisega, kelle rinnahoidja suurus on 72ZZZ. Ta rinnad kaaluvad enam kui 12kg ning ta kasutab neid raha teenimiseks, tehes endast pilte ja videoid, mida ta suuri rindu armastavaid meestele müüb. Foto naisest näed SIIT!

3. Maailma suurim šokolaaditahvel

See on šokolaadiarmastaja unistus. Armeenia firma Grand Candy tehtud šokolaaditahvel on 25cm paks, 4,4 tonni raske ja selle mõttmed on 5,6 korda 2,75 meetrit. Supermaius sai ka Guinessi rekordite raamatusse kui maailma suurim šokolaaditahvel. Fotot magusast unistusest näed SIIT!

4. Maailma suurim lülijalgne 

See Jaapani ämblikkrabi on maailma kõige suurem lülijalgne. Selle liigi jalad kasvavad kuni 3,65 meetri pikkuseks. Kuna aga see omapärane loom nii sügaval mere põhjas elab, pole hetkel teada, kas 3,65 meetrit on selle olendi jalgade maksimaalne pikkus. Seni on nimelt kätte saadud vaid noori loomi.

Hetkel on pikim kätte saadud loom 1,5 meetriste jalgadega. Teda kutsutakse Crabzillaks. Vaata fotot uskumatust loomast SIIT!

5. Maailma suurim käsi

24-aastasel erilise haiguse käes kannatava Hiina naise Liu Hua üks käsi on teisest kordades suurem. Nimelt on ta vasaku käe pöidla pikkuseks 26 sentimeetrit, nimetissõrme pikkuseks 30cm ning keskmise sõrme pikkuseks 15cm. Kogu käsi kaalub umbes 10 kilo. Hetkel on naine läbinud ka operatsiooni, mille käigus 5 kilo luud ja liha eemaldati ning ta käe suurust veidi vähendati. Fotot hiigelkäest näed SIIT!

6. Maailma suurim iPod

See 7,6 meetri pikkune iPod on kinnitatud ühe Ohio osariigis asuva maja seinale. See ei mitte ainult ei näe välja nagu iPod vaid mängib ka muusikat, nagu tavaline pleier. 

Asi tehti seoses ühe meelelahutussaidi turunduskampaaniaga. Fotot megasuurest iPodist näed SIIT!

7. Maailma suurim inimestest koosnev vikerkaar

2004. aasta 18. septembril kogunes üle 31 000 üliõpilase ja ülikooli töötaja Filipiini Polütehnilise ülikooli juurde, kus endast nad hiiglasuure ja värvilise inimvikerkaare vormisid. Milline see välja nägi? Vaata SIIT!

8. Maailma suurim kuldkala

Maailma suurim kuldkala on oranž karpkala, kes kaalub üle 13,6 kilo. Välimuse poolest on kala sama suur kui keskmine kolmeaastane laps. Tegu on ühe suurima karpkalaga, mis eales püütud. Vaata pilti kalast SIIT!

9. Maailma suurim moasiik

Kaks venda otsustasid teha Suurbritannia suurima mosaiikpõranda. Kokku võttis see aega 10 aastat ning 1,6 miljonit pisikest kildu. 

Nüüd on põrand müügis. Vennad loodavad selle eest saada 30 000 eurot. Mosaiigil kujutatakse kreeka muusikajumalat Oprheust ja tema põlvel puhkavat lüürat. Fotot mosaiigist näed SIIT!

10. Maailma suurim liivavaip

Kui mõelda liivakunstile, tuleb ilmselt esimesena meelde liivaloss. Küll aga tehakse liivast ka vaipasid. Tegu on Tiibeti budistide poolt valmistatavate liivateradest maalingutega, mis tuulehoo või vihma käes hävivad.

Unikaalne liivavaip tehti Pärsia vaiba mustrites ning selle suuruseks on üle 12 000 ruutmeetri. Seal on 25 eri kunstniku tööd ja 70 erinevat livatüüpi. Fotot "vaibast" näed SIIT!