1. Õhk Adele lõõritamist

Keegi pani müüki kotikese, mis on väidetavalt täis Adele esinemisel ringlenud õhku. Kõige toredam oli see, et võileivakoti sai õhuga tasuta kaasa. Oksjon algas 15 USA dollariga.

2. Justin Bieberi üks toss


Tuuri lõpus Frankfurtis viskas Bieber oma Yeezy tossud publikusse. Üks õnnelik fänn, kelles tossu kinni püüdis, pani selle müüki 5 000 euro eest. Fänn kirjeldas, et kui valge tossu kätte sai, oli see veel higist märg.

3. Elvis Presley mustad alukad

Keegi ostis maailma kuulsaima laulja musta aluspesu 8000 dollari eest. Kindlasti tõstis hinda ka pruun laik, mis jalgevahele jäänud oli.

4. Kott Angelina Jolie ja Brad Pitti hingeõhuga

Purk täis Angelina Jolie ja Brad Pitti hingeõhku müüdi 530 dollari eest. Tubli kaupmees selgitas, et püüdis õnnistatud õhku kinni kui paar punasel vaibal temast möödus.

5. Lady Gaga kunstküüs

Üks Gaga kunstküüsi kukkus esinedes ära ja agar töötaja korjas selle üles. Küüne hind tõusis üle 12 000 dollarini. Kes otsib, see leiab.

6. Justin Timberlake'i röstsai


2000. aastal käi Justin Timberlake ühes USA raadiojaamas, kus talle pakuti röstsaia. Laulja kõht polnud kuigi tühi ja ta vaevu puutus kostitust. Raadiojaam pani saia müüki ja selle ostis üle 3000 dollari eest 19aastane neiu, kes varanduse oma kapile kaunistuseks kavatses panna.

7. Britney Spearsi näritud näts


Läbi aastate on internetis ringlenud erinevaid nätse, mis väidetavalt on läbi käinud Britney Spearsi suust. Kõige kallim neist müüdi 14 000 dollari eest. Müüja võistles vaid iseendaga, et nätsu hinda tõsta.

8. William Shatneri neerukivi

Keegi ostis kapter Kirki ehk William Shatneri eriti isikliku eseme 25 000 dollari eest. Shatner minestas sarja "Boston Legal" episoodi filmides. Kui arstid hiljem kivi mehele tagastasid, müüs ta selle maha ja annetas saadud 25 000 dollarit heategevusse.

9. Britney Spearsi rasedustest

Positiivne rasedustest müüdi kiiresti leheküljele GoldenPalace.com, mis maksis selle eest 5000 dollarit. Müüja väitis, et leidis testi toast, kus Spears oma abikaasa Kevin Federline'iga ööbinud oli. Veidi hiljem tegi Spears oma raseduse ka avalikuks.

10. Marilyn Monroe röntgenpilt

Kolm röntgenpilti, millele oli Monroe nimi peale kirjutatud, on kogunud lausa ilusa meistriteose väärtuse. Kolm pilti müüdi kõik koos ja 45 000 dollari eest. Tundub, et kõik tahavad tükikest Monroe'd oma seinale.

Allikad: veebileht Scoopwhoop, veebileht Viralthread, veebileht Twentytwowords, veebileht Businessinsider, veebileht Capitalfm.