1. Jennifer Aniston ja Justin Theroux

Näitlejad kohtusid 2007. aastal filmivõtetel. Lähedasem suhtlus sellest algust ei saanud ja paar kohtus taas mõned aastad hiljem, peale mida lõpetas Theroux oma 14 aastat kestnud suhte ning jutud uuest armastusest levisid kiiresti. 2011. aasta suvel kolis paar peale ühise maja leidmist kokku. Aasta hiljem võtavad näitlejad oma perre kaks koera ja varsti peale seda teeb Theroux naisele ettepaneku. Pulmad peeti salaja ning abielurõõmud jätkusid täiel rinnal. Selle aasta veebruaris ei olnud Therouxi enam abikaasa sünnipäeval näha ning juba sama kuu valentinipäeval teatas paar oma lahutusest.

2. Channing Tatum ja Jenna Dewan


Filmi "Step Up" võtetel kohtunud Tatum ja Dewan kihlusid kaks aastat hiljem 2008. aasta septembris, kui Tatum grupi sõprade ees ühele põlvele laskus. Järgmise aasta suvel pidas paari muinasjutulised pulmad ja kolm aastat hiljem teadis meedia kindlalt, et oodatakse oma esimest last. Tütar Everly sündis 4. juunil 2013 ja Ameerika üks armastatuim kooselu jätkus õnnelikult ning oma tarkusi ja nippe jagati ka teistele. Käesoleva aasta aprillis teatas paar, et nende uskumatult õrn ja armas kooselu on läbi ning pärast 9 aastat kestnud armastust astuvad mõlemad taas oma rada.

3. Chloe Moretz ja Brooklyn Beckham

Pole küll teada, millal paar tutvus või kokku läks, kuid Moretz on tõdenud, et kokku-lahku suhe on kestnud pikalt. 2014. aasta suvel jäi paar esimest korda kaamera ette ja juba sama aasta septembris ajas suhte kommenteerimine naise punastama ja ta keeldus sellest täpsemalt rääkimast. Aasta hiljem olid fännid juba kõlakatest loobunud, kuid juba mõne kuu pärast olid noored taas koos aega veetmas. Juba 2016. aasta aprillis postitas Beckham Instagrami pildi, mis esmakordselt tõestas paari õrnu suhteid. Kuu hiljem kinnitas Moretz levinud jutte, et ta tõesti on Beckhamiga koos. Üha armsamalt avalikkuse ette jäänud paar sulatas veel selle aasta alguses kõigi fännide südameid oma ühiste piltidega, kuid pea kuu hiljem oli suhtel kriips peal. Moretz loobus ka oma kuldsest sõrmusest, mis kinnitamata andmetel oli kihlasõrmus.


4. Emma Watson ja Chord Overstreet


Aasta alguses õhutas internetis leviv küünlavalguses tehtud pilt jutte, et Emma Watson ja näitleja Chord Overstreet on üksteist leidnud ja vaid mõned nädalad hiljem nähti neid taas koos aega veetmas. Märtsis suutis fotograaf jäädvustada isegi käest kinni hoidmise, kuid kumbki näitleja omavahelisi tundeid ei tunnistanud. Vaid pool aastat hiljem tunnistas paari lähedane allikas, et paar lihtsalt ei suutnud suhet toimima saada ja on lahku läinud. Vaatamata meediale teada olevast suhtest ja suhte lagunemisest, ei ole paar kordagi keemiat ja suhet kinnitanud.

5. Sam Smith ja Brandon Flynn

Paari nähti esmakordselt tänaval õrnusi jagamas 4. oktoobril 2017. aastal, juba sama kuu lõpus kinnitas laulja kõlakaid, et on omale kaasa leidnud. Paar kuud hiljem avalikustab suhte ka näitleja ja fännid armuvad meeste kooslusesse üha enam. Selle aasta alguses kinnitas Smith meediale, et esimest korda elus tunneb, et väärib õnne ja hakkab seda kindlasti ka lauludes väljendama. Aprillis nähti lauljat koos kaasa perega aega veetmas, kuid juba mõned kuud hiljem teatati, et suhe on lõppenud ja mõlema tiheda graafiku tõttu ei õnnestunud suhet toimima saada.

6. Liam Payne ja Cheryl Cole

One Directioni laulja Payne ja Inglise laulja Cole läksid kokku 2016. aastal ja tõestasid kõigile, kes nende edusse ei uskunud, et armastus on tõeline. Aasta hiljem sündis Payne ja Cole'i perre poeg Bear. Praeguseks on teada, et Cole on üritanud suhet juba varemgi lõpetada, kuid kõne mehele päästis olukorra. Erinevad allikad on väitnud, et paaril on vähe ühist ja kui mees armastab tähelepanu ja kuulsust, siis Cole on oma asjadega väga privaatne ja keskendub vaid pojale. Poplaulja karjäär tõi Payne'le tiheda reisigraafiku, mis viis ruttu kõlakateni võimalikest kõrvale vaatamistest. Paar pole tõelist lahku mineku põhjust avaldanud, kuid selle aasta suvel avaldasid mõlemad peaaegu ühesugused teated oma kooselu lõpust.

7. Ariana Grande ja Pete Davidson

Laulja Ariana Grande on ühe aastaga lõpetanud lausa kaks suhet. Mais teatas laulja, et kaks aastat kestnud suhe räppar Mac Milleriga on läbi ning varsti peale seda teatab lahutusest ka Pete Davidson, kes lõpetas oma suhte Cazzie Davidiga. Juba mai lõpus levivad jutud uuest armastusest ja fännid märkavad paari koos tehtud tatoveeringuid ja juba kuu hiljem teatab paar kihlusest. Sellest sai alguse kuid kestnud pulmade planeerimine ja üha armsamaks muutuv suhe. Järsku, ei kusagilt, teatab paar selle aasta oktoobris, et on kihluse katkestanud ja selline suhe ei olnud õige kummalegi osapoolele. Nii kiiresti kui suhe arenes, nii kiiresti see ka lõppes.

8. Paris Hilton ja Chris Zylka

Paris Hilton ja Chris Zylka katkestasid oma 10 kuud kestnud kihluse selle aasta novembris kui naine leidis, et väga kiiresti arenev suhe ei ole talle õige. Hilton on tunnistanud, et kui armub, siis kiiresti ja tugevalt ning pea kaks aastat kestnud suhe oli põnev ja kiire romantika, mille vigu ta alles peale kihlust märkas. Kuigi naine lõpetatud armastust enda muinasjutuks ei pidanud, soovib ta mehele kõike head ja kavatseb ise vaid enda karjäärile keskenduda.

9. Robert De Niro ja Grace Hightower

Robert De Niro ja ta abikaasa Grace Hightower lahutasid novembris oma 20 aastat kestnud abielu. Neile lähedane allikas on öelnud, et vahel kõik ei lähegi nii nagu tahaks. De Niro ise palus maailmalt privaatsust kuni paar oma rollid peale lahutust paika saab ning rõhutas, et austab ja hindab oma laste ema väga. Paaril on 20-aastane poeg ja 6-aastane tütar.
1999. aastal teatas paar samuti lahutusest ja De Niro alustas sõda poja hooldusõiguse üle, kuid paar klaaris oma probleemid ära ja jäi siiski kokku.

10. Cardi B ja Offset

Eelmise aasta alguses hakkasid levima kõlakad, et USA räpparid Cardi B ja Offset jagavad õrna armastust. 20. septembril 2017 paar abiellus, millest avalikkus sai teada pea kuu hiljem. Sama aasta lõpp läks mehele eriti raskeks kolme juba olemas oleva lapse pärast, kellel ta raha ei maksnud nind pühad rikkus ära häkker, kes avalikustas mehe kontole Cardi B ja tundmatu naise pildid. Veidi hiljem väitis modell Celina Powell, et ootab Offseti last, kuid paari õnneks osutus jutt valeks. Juulis 2018 sündis paari esiklaps. Varsti peale seda süüdistatakse värsket ema kahe stripiklubi töötaja ohustamises, sest arvas, et nad on tema mehega maganud. Kahtlused vastasid tõele ja varsti ilmub välja naine, kes avalikustab Offseti saadetud sõnumid, mis väljendavad mehe selget sihti Cardi petmiseks. Sellest sai alguse pikk ja tormiline lahutus, mis seni veel lõppenud pole. Offset on üritanud naist nii jutu kui ka asjadega tagasi võita, kuid tulutult. Järgmine aasta näitab, kas Cardi B suudab oma abikaasale andestada, või viiakse lahutus lõpuni.

Allikad: veebileht Bustle, väljaanne Cosmopolitan, veebileht Elite Daily, veebileht People, veebileht Seventeen, veebileht MarieClaire, veebileht Billboard, väljaanne Mirror ja veebileht Vulture.