1. Paul Walker



"Kiiretest ja vihastest tuntud näitleja oli vaid 40aastane kui suri raske autoõnnetuse tagajärjel. Ta oli sõbra juhitud Porsches kaasreisija kui see suurel kiirusel vastu lambiposti sõitis.

2. Avicii



Muusik Avicii oli vaid 28aastane kui endalt elu võttis. Veebileht Tmz tõi surmapõhjuseks verekaotuse. Nimelt olla muusik ennast katkise veinipudeliga haavanud. Ametlikult pole põhjust kinnitatud.

3. Heath Ledger



28aastane Heath Ledger suri tahtmatu retseptiravimite üledoosi tagajärjel. Ledgerit jäädakse igavesti mäletama tänu tema kehastatud Jokerile.

4. Brittany Murphy



Näitlejanna Murphy suri 32aastaselt kopsupõletikku. Lahkumisel mängis rolli ka aneemia ja mitme ravimi mürgitus.

5. Bruce Lee



Leele sai saatuslikuks aju turse, mis tappis ta 32aastaselt. Selle põhjustas tema ülitundlikkus retseptiravimite suhtes.

6. Marilyn Monroe



Legendaarne Monroe leiti kodust surnuna 36aastaselt. Kuigi tema surma ümber keerleb palju oletusi ja vastamata küsimusi, siis ametlikuks surma põhjuseks on märgitud uinuti üledoos.

7. Mac Miller



Räppar Mac Miller suri 26aastaselt väidetavalt narkootikumide üledoosi. Miller leiti surnuna tema kodust sõber. Kõik toimus vaid veidi peale tema ja Ariana Grande lahku minekut.

8. Amy Winehouse



2011. aastal suri 27aastane Amy Winehouse. Surma põhjuseks on toodud alkoholi mürgitus.

9. Tupac



Tupaci elu võttis tulistatud kuul, vaid 25aastaselt. Eduka artisti surm oli raske kaotus maailmale.

10. Kurt Cobain



Nirvana laulja Kurt Cobain suri 27aastaselt. Laulja leiti oma kodust, kus ta ise ennast pähe tulistanud oli. Veidi enne surma rääkis Cobain oma depressioonist ja narkootikumide sõltuvusest.

11. Cory Monteith



Telesaate "Glee" staar leiti surnuna hotellist. 31aastane näitleja suri alkoholi ja heroiini koosmõjul. Tema surma peetakse õnnetuseks.

Allikad: veebileht Life.death.prizes, veebileht Essence, veebileht ListAmaze, veebileht Legacy ja veebileht Wonderwal.