1. Thandie Newton

Briti näitlejanna Thandie Newton meenutab juhtumit, kui oli teismeline ja oma karjääriga alles algust üritas teha. "Oli üks hirmutav juhtum, kui ma pidin minema tagasi veel teisele katsele. Režissöör palus mul istuda jalad harkis ja kaamera oli täpselt nii, et filmis otse mu seeliku alla," kirjeldas Newton. "Režissöör palus, et ma oma jala üle tooli käsitoe paneks ning siis mõtleks, mis tunne oleks oma kolleegiga vahekorda astuda."

Hiljem sai Newton teada, et režissöör kasutab klippi pidudel külaliste lõbustamiseks.

Endine näitlejanna ja praegune tõsielustaar Lisa Rinna tunnistab, et on kunagi ühest rollist ilma jäänud, sest keeldus produtsendi tahtmise täitmisest. "Ma kaotasin rolli ühes suures telesarjas, sest ma ei kummardanud produtsendi kabinetis ühe tooli naljale "lihtsalt üheks kähkukaks." Ta ütles, et lihtsalt tõmba püksid maha, kummarda ja roll on sinu."

3. Susan Sarandon


Armastatud näitlejanna Susan Saradon meenutab, et otse filmi katsetel on üritatud teda suisa vägistada. "Ma läksin lihtsalt tuppa ja ta viskas mu üle laua. Ma olin alles New Yorki tulnud ja see oli tõesti rõve. Ma isegi ei hakanud kahtlema."

4. Jennifer Lawrence

Oma "häbiväärset" kogemust on jaganud ka Jennifer Lawrence. "Kui ma olin palju noorem ja alles alustasin, siis käskis üks produtsent mul kahe nädalaga 7 kg kaotaks. Selle aja jooksul palus naissoost režissöör mul alasti poseerida erinevate naiste kõrval, kes olid palju, palju peenemad," kirjeldab Lawrence läbielamist. "Peale seda alasti pildistamist andis see naine mulle need pildid ja soovitas neid kaalulangetamisel motivatsiooniks kasutada."

5. Charlize Theron

Theron meenutab, et kui oli 18-aastane, siis kutsus produtsent ta pühapäeva õhtul enda koju katsetele. "Ta kandis oma Hugh Hefneri ööriideid. Ma läksin sisse ja ta pakkus mulle juua ning mõtlesin kohe, et jessas, see näitlejate maailm on nii sõbralik. Varsti sain aga selgelt teada, mis olukord on ja ta valis selleks väga vale tüdruku.

Gwyneth Paltrow tunnistab, et on palju läbi elanud olukordi, kus meessoost juhid talle ebaviisakaid pakkumisi on teinud. "Üks kord, kui ma alles oma karjääri alguses olin, läksin ühele kohtumisele. Lõpuks pakuti, et ehk saame oma kohtumise lõpetada magamistoas," meenutas Paltrow.

7. Rosamund Pike

Pike on kirjeldanud, et kui käis Bondi-filmi " Die Another Day" katsetel kästi tal kleit seljast visata. "Ma mäletan, et nad käskisid mul kleidi seljast võtta ja aluspesus tulla. "Ma ei tea, kust ma selle jõu ja julguse võtsin, et keelduda , aga mäletan, et mõtlesin, et kurat, kui nad mind aluspesus näevad, siis parem oleks, et selle töö saan." Režissööridele avaldas näitlejanna julgus nii sügavalt muljet, et ta sai rolli omale.

8. Helen Mirren

2007. aastal avalikustas Mirren selle režissööri nime, kellel oli närvi talle seksuaalselt läheneda. Näitlejanna kirjeldas, kuidas Michael Winner palus tal ümber pöörata, et iga kehaosa võimalikult hästi näha oleks. "Ma olin jahmunud ja uskumatult kuri. Ma pidasin seda solvavaks ja seksistlikuks ning ühtegi näitlejannat ei tohiks kunagi nii kohelda."

9. Megan Fox

Filmi "Transformerid" direktor Michael Bayl on pikk ajalugu seoses kohutava suhtumisega näitlejannade vastu. Seetõttu pole eriti üllatav, et just tema käskis Megan Foxil väga omapärased katsed läbida. Režissöör filmis, kuidas Fox tema Ferraarit pesi. Tänu sellisele oskuste demonstreerimisele sai Fox "Transformerite" rolli omale. Tänase päevani väidab direktor, et tal pole aimugi, kus salvestus praegu on.

10. Lena Headey

Heady avalikustas, et sai ootamatult teada kahest režissöörist, kes omavahel katsetel salvestatud videoid vahetasid ja siis sealsete naistega armatsemisest rääkisid. Heady on ka kindel, et on mitmest rollist ilma jäänud just seetõttu, et pole olnud nõus direktoriga flirtima.

11. Gina Rodriguez

Näitlejanna on avalikustanud, kuidas tal paluti liibuva kleidiga tööle tulla, et vaadata, kas ta ikka ajakirjade kaanele sobib. "Nad ütlesid, et armastavad mind, kuid kas ma saaks tulla tagasi liibuvas kleidis. Nad tahtsid kindlaks teha, kas ma sobin ajakirja kaanele."

12. Anna Kendrick

Anna Kendrick pidi ootama kuni kõik mehed ära valitakse, vaid selleks, et siis oma tööd tegema hakata. "On üks film, kus ma pidin ootama, et kõik mehed ära välitaks enne kui ma isegi mõtlema saan hakata. Osaliselt ma mõistan, aga teisalt, mida pekki. Sa pead valima naisi vastavalt sellele, kes valiti mehena?"