Loodame, et leiate nendest juhtumitest lohutust!

1. Olin laagris, kui järsku üks noormees karjus: "Appi, su peal on putukas!" Mu sõbranna reageeris kiiresti ja lõi mind...vastu mu tissi. Ta ütles, et see oli nii imelik koht, et ta ei hakanud midagi ütlema, vaid tegutses kohe.

2. Mul hakkasid trenni keskel päevad ja otsustasin läbi ajada tualettpaberiga. Mängisin ja olin väga hoos, kuni märkasin seda sama paberit keset saali põrandat.

3. Vaatasin sõbraga filmi ning meiega ühinesid tema vanem vend ja viimase kuum sõber. See oli õudukas ja kui ma ühel hetkel ehmusin, tahtis mu käsi tema kätt krahmata. Käsi läks liiga madalale ja ma krabasin teda jalgevahest.

4. Olin kirikus ja mul oli kange pissihäda. Otsustasin kannatada istudes oma jalal. Pingutasin nii kõvasti, et lasin valjult puuksu. Olen kindel, et kõik said aru, et see olin mina.

5. Mulle meeldib pärast pikka päeva enda kapis istuda. Ühel hetkel kuulsin väljastpoolt tulevat häält. Avasin ukse, kuid ei tundnud ära noormeest, kes seal seisis. Ma lõin teda. See oli mu venna kuum sõber.

6. Esimesel koolipäeval olin natukene närvis. Läksin ühe tüdruku juurde ja me hakkasime rääkima. Ta oli tõeliselt kena ja ma märkasin, et ta seisab armsa noormehe kõrval. Narrisin tüdrukut öeldes: " Kas ta meeldib sulle? Ta on ju armas." Tüdruk vastas mulle: "See on minu kaksikvend."

7. Olin väga elevil, kui mu sain kohtingule kutsumise sõnumi noormehelt, kes mulle meeldib. Vastain kohe: "Jah!" Hiljem saatis ta sõnumi, et selle saatis hoopis tema sõber. Nii et ta ei kutsunudki mind välja. Piinlik!

8. Meie koolivormi juurde kuulub müts, mida me kanname ainult siis, kui õpetajad läheduses on. Möödusin ühest koridoris ja panin ruttu mütsi pähe ning läksin tundi. Hiljem sain aru, et mu mütsipaela vahele oli kinni jäänud roosa tampoon.

9. Olin basseinis ja märkasin, et kaks nunnut kutti jõllitavat mind. Läksin nendega rääkima ja küsisin, et miks nad mind vaatavad. Üks noormees vastas: "Sul on hiiglaslik sisalik juustes."

10. Ühel päeval saime minu silmarõõmuga kokku ja võtsime kohvid, et rääkida meie suhtest. Järsku hakkas mul paha ja ma oksendasin põõsastesse.

11. Olime sõpradega One Directioni kontserdil ja ma olen täiesti hull nende järgi. Kui nad lavale tulid, siis ma olin nii elevil, et ma pissisin püksi. Pidin terve kontserdi oma pissiplekiga istuma.

12. Minu parim sõbranna ja mina rääkisime Facebookis, kui ta küsis, kes mulle meeldib. Selle asemel, et talle sõnum vastu saata, postitasin ma selle oma profiilile. Kõik nägid seda, ka poiss, kes mulle meeldis. Nüüd laulab see poiss alati, kui temast möödun: "Keegi on minust sissevõetud, keegi on minust sissevõetud..."

13. Istusin ajalootunnis noormehe kõrval, kes mulle meeldib. Mu parim sõbranna tõmbas minult tooli alt ära ja ma kukkusin põrandale. Kõik naersid. Ma olin nii vihane, et hakkasin oma sõbranna peale röökima nagu psühhopaat, mis tegi kogu olukorra veelgi piinlikumaks.

14. Suudlesin esimest korda noormehega, kes mulle meeldib ja hammustasin ta keelt. Pärast tagasitõmbumist ütles ta: "Ära hammusta seda." Nagu sellest veel vähe oleks, siis kui me pausi pidasime osundas ta, et midagi on mu nina peal. Tema ninakoll oli sattunud mu ninale.

15. Läksin oma noormehe juurde esimest korda õhtusöögile, et kohtuda tema vanematega. Ma meeldisin kõigile ja me saime hästi läbi. Kui me olime söömise lõpetanud, siis ründas mu poisi väikevend meid Silly Stringiga (konfeti-sprei sarnane toode -toim.). Suutsime temalt selle ära võtta. Kui väikevend tagasi tuppa tuli, siis haarasin selle purgi järele, et ta ei saaks seda enda kätte võtta, kuid lasin seda kogemata vanaema pihta. Ma ei tea, mitu korda ma vanaema ründamise eest vabandasin.

Allikas: seventeen.com