Eestis on tõesti nägusaid naisi, kes mingil veidral põhjusel pärast ohtra meigi kasutamist näevad 5-10 aastat vanemad välja. Ilublogi
toob sinuni mõned näited.

Tuuli Roosmaa "Saladustes"

Tugevam meik ei anna nii omapärase iluga naisele nagu seda on Tuuli Roosmaa küll mitte midagi juurde. Lisaks veel saate "Saladused" stilistika! Kahtlen, kas 38aastane Tuuli eelistaks eraelus neid veidraid rõivaid kanda, milles ta end "Saladuste" vaheklippides ilmselgelt ebamugavalt tunneb. See on aga kivi Tuuli Roosma saate meikarite ja stilistide kapsaaeda.


Kujutlegem Tuulit "Saladustes" helgema grimmiga - me ju ikka vaataksime tema lugusid!  Võrdluseks võib tuua Tuuli Roosmaa "Meie aasta Siberis", kus tal pole peal karmi meiki. Ta on armas ja nutikas ning peaaegu kõik armastavad teda. Või on vastuväiteid?

Jana Kask - kespäeval 5 kilo meiki?

Kas sa mäletad veel seda tagasihoidlikku kaunitari, kes võitis aastaid tagasi saate "Eesti otsib superstaari"? Kuhu ta kadus? Jana on küll artist, kuid kas ta peab ilmtingimata ilmuma (kesk)päevastele seltskonnaüritustele 5 kilo meiki näos? Kas tema silmalaud ära ei väsi? Ja need hiiglaslikud kunstripsmed?

Jana on ehe näide 21aastasest naisest, kelle teeb meik vanemaks ning kes varjab selle, mille jumal talle nii heldelt jagas, ohtra krohviga.

Kati Toots - tume silm ja tume huul

Harvad on need korrad, kui oma kleitidega kõmuveergudele jõudev 30aastane Kati Toots ei kanna karjuvalt tumepunast huulepulka ja sinna juurde tumedat silmameiki. Tihti lisab Katil veel rõivastuses liiga kärtsud toonid, mis teeb kogu üldmulje raskeks. Tume huul, mis on Kati lahutamatu osa, ei pruugi alati sobida. Tal on kitsad huuled ja tume toon teeb huuled veelgi kitsamaks.

Tagasihoidlikum meik ja hele huul tooksid temas välja hoopis pehmemad noodid. Iseasi, kas Kati seda ise soovib. Võibolla meigib Kati end taotluslikult pisut vanemaks, sest lõppude lõpuks on tal oma elukaaslase Jaan Tootsiga tervelt 24 aastat vanusevahet ... Katile soovitaks pigem mängida oma juustega, mis on tema ehe.

Stellarium on Publiku reporteri Stella K. Wadowsky ilu- ja elustiiliblogi, kust ilmub noppeid ka Publiku spetsiaalses rubriigis Stellarium. Blogiga saad tutvuda SIIN.