5.

"Intervjuu vampiiriga"
See vampiirifilm on mõeldud eelkõige naistele (sobilik ka geidele). Tom Cruise, Brad Pitt ja Antonio Banderas - võluv vampiir igale maitsele. Ja oma esimese suurema rolli teeb väike Kirsten Dunst noore kuid riukaliku vampiiritüdrukuna.

4. 

"Ehast koiduni"
Kui George Clooney ja Quentin Tarantino lõbusasse baari satuvad, pole neil aimugi, milliseks muutub pidu öösel. Rohkelt kurje vampiire ja vähe romantikat. Erilised punktid Salma Hayekile ja tema puusajoonele!

Selleks, et Salma tantsu näha, palub YouTube sul kinnitada, et oled 18 aastat vana!

3. 

"Bram Stokeri Dracula"

Ega filmitegijad ilmaasjata vampiire maailma kõige kütkestavamaid mehi mängima ei kutsu. Pärast Gary Oldmani armuvalus vampiiri kehastust olid ilmselt sajad tuhaded naised nõus oma elu tema eest ohverdama.

2.

"Videviku saaga"

Kui poleks tulnud "Videviku" saagat, ei teaks me ilmselt siiani, kes on Robert Pattinson. (Võib-olla kõige agaramad Harry Potteri fännid mäletaksid teda kui Cedric Diggory kehastajat). Nüüd vaatab aga Edward Culleni kahvatu nägu meile vastu iga koolitüdruku seinalt, pinalilt, vihikult ja ükskõik, mis asjalt, mida sa ette kujutada suudad.

1.

"Nosferatu"

See vampiirifilmide isa (või vanaisa) on kohustuslik vaatamine kõikidele, keda vampiirindus vähegi huvitab. 1922. aasta film on üks esimesi vampiirikaid.