Mailis Reps ja Agris Repšs

Mailis ja advokaadiametit pidav lätlane Agris abiellusid 2003. aastal. Suurele pulmapeole Olustvere lossis eelnes mitu aastat kooselu, mis sai alguse Budapestis ülikoolis käies. Paaril on neli poega ja kaks tütart: Richard, Karl Robert, Henry Roger, Frederick, Elizabeth ja Charlotte.

Haridus- ja teadusminister Mailis Reps ja härra Agris Repšs

Selle aasta veebruarikuus sai laiem avalikus teada Mailis Repsi ja Agris Repšsi pea 20 aastat kestnud suhte purunemisest, kui viimase uus pruut mesinädalatest juba sotsiaalmeedias teatas.

Magnus Kirt ja Laura Ikauniece

Sel nädalal jäi Tallinna lennujaamas esmakordselt koos kaamerate ette Eesti-Läti spordipaar. MM-i hõbedamehe kaunis väljavalitu Laura on oma karjääri jooksul võitnud seitsmevõistluses suuri medaleid: 2015. aastal tuli ta Pekingi MM-il pronksile, kolm aastat varem Helsingi EM-il hõbedale. Rio olümpiamängudel sai ta neljanda koha.

Magnus Kirt saabus Doha MM-ilt

Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Ilves

2015. aasta detsembris ilmus Toomas Hendrik Ilvese kogumikplaat “Teenage Wasteland — Lemmikud aastatest 1963–1978 / Favourites 1963–1978” ning kinos Sõprus peeti sel puhul maha meeleolukas presidendidisko.

Koos Ievaga peole saabunud Ilves tutvustas naisterahvast kõigile olulistele sõpradele-tuttavatele, pühendas talle oma DJ-seti avaloo ning kutsus naise lisaloo ajal tantsule. Paari lembehetkel jäi silma aga Ieva sõrmes ilutsenud kaunis ehe ning mõned päevad hiljem tuli presidendi kantseleilt kinnitus — oodata on ajaloolist pulma.

Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Kupce laulatati Halliste Püha Anna kirikus 2. jaanuaril 2016, paaril on üks ühine laps.

Evija Skulte ja Aimur Kruuse

Selle suve lõpus abiellusid Läti Rahvusteatri hinnatud näitlejanna Evija Skulte ja Eesti ärimees Aimur Kruuse. Eesti-Läti paar on olnud koos juba kolm aastat, kuid nende suhe tuli avalikuks alles eelmise aasta kevadel. Kruuse palus lõunanaabrite ühe armastatuima staari kätt eelmise aasta detsembris romantilisel välismaa reisil.

Oleg Ossinovski ja Anastasija Udalova

2016. aasta aprilli keskel lahvatas avalikkuses uudis, et Eesti rikkaim abielupaar Oleg Ossinovski ja Irina Osinovskaja lahutavad oma 30 aastat kestnud abielu. Ossinovski südame oli võitnud 23 aastat noorem lätlanna Anastasija Udalova.

Oleg Ossinovski ja Anastassia Udalova

Kriss Eglite ja Uldis Eglite

Kodumaise ehtebrändi New Vintage by Kriss loovjuht Kriss Eglite on abielus lätlase Uldis Eglitega. Paarile sündis 2015. aasta 25. aprillil esiklaps Minna, kes sai 2017. aastal sai endale väikese õe Mona.