Jüri Pihl ja Lavly Perling

2008. aastal tuli välja, et armastuse tööpostil leidnud siseminister Jüri Pihl ja riigiprokurör Lavly Lepp (praegu Perling - toim.) on oma paariaastase kooselu salaja ametlikuks muutnud ning abiellunud. Saladus tuli välja presidendi vastuvõtul, kus naist tutvustati kui Pihli abikaasat.

Siseminister Jüri Pihl ja Lavly Lepp

Ülle Lichtfeldt ja Indrek Saar

2003. aasta alguses lahvatas pommuudis, et näitlejad on leivad ühte kappi pannud. "Õnne 13" tähtpaar oli juba augustis väikeses ringis Saaremaal oma kuue aasta pikkuse kooselu ametlikuks teinud.

Ülle Lichtfeldt

Paaripanek toimetati Kuressaare linnast väljas, mere ääres. Lähimate sõprade ringis. 11aastane tütar Barbara sai proovida lilleneiu rolli.

Stig ja Karina Rästa

2017. aasta alguses palus Stig Karina kätt, kuid pulmadest ei olnud mitu kuud juttu. Järsku vahetas naine aga sotsiaalmeedias perekonnanime ära ja selgus, et noored olid isekeskis asja ametlikuks teinud.

Eesti Laul 2018

Mõni nädal hiljem said paari sõbrad ka korraliku pulmapeo, kui noorpaar võttis külalisi vastu lausa ühes maalilises mõisas.

Tommy Cash ja Katja Kischuk

Alles täna teatasid Eesti räppar ja Vene popstaar, et on leivad ühte kappi pannud romantilises Pariisis. Noorte suhtes teatas Kroonika alles detsembri lõpus, kui neiu postitas pildi kohtingust Cashiga.

Anu Säärits

Alles sügisel ilmus kuulus spordireporter "Aktuaalse kaamera" saatesse sõrmusega tähtsas sõrmes. Naine ei kinnitanud ega lükanud uudist ümber: "Spordireporterina ei anna ma kommentaare personaalsetele küsimustele!"

Ott Evestus ja Grete Laus

Kolme aasta eest teatasid rokkmuusik ja kostüümikunstnik sotsiaalmeedias, et on leivad ühte kappi pannud nii, et pruutpaari sõbrad isegi ei teadnud.