Tulisa Contostavlos ja Justin Edwards

Endine Briti talendisaate kohtunik Tulisa ja NDubz laulja avalikustasid YouTube'i klipi, tunnistades, et need olid, nemad, kes avalikkuseni lekkinud seksvideos olid.

Naise sõnul oli ta kogu asjast laastatud ning ta süüdistas oma ekspoissi ja filmi kaasosalist video ilma tema teadmata maha müümises.

Paris Hilton ja Rick Salomon

Kõige kuulsam seksvideo, mis kunagi tehtud on, on "1 öö Pariisis", mis tõestas, et ennast paljalt mööda voodit rullimas filmides võib saada ropprikkaks ning kuulsaks.

2004. aastal filmisid Paris Hilton ja tema toonane poiss-sõber Rick Salomon oma intiimsed ööd ning selle video lekkimisel läks maailma hulluks. Selle video tõttu sai alguse Parise karjäär muusikuna, modelline ning riidedisainerina ja uskuge või mitte, kuid nüüd pidavat ta olema päris kuulus DJ.

Vasakul: Nüüd on Rick Solomon abielus Pamela Andersoniga. Paremal: Paris Hilton.

Kim Kardashian ja Ray J

Kim Kardashiani ja tema ekspoisi 39-minutiline seksvideo garanteeris naisele tõelise tähetõusu. 2007. aastal kui paar oma riivatused filmile võttis ning selle Ray J avalikkusele lekitas, ei teadnud Kim Kardashian, et ta tänu sellele koheselt 3 miljon dollarit teenib.

Hetkel on Kim üks populaarseimatest ja rääguimatest inimestest. Ei möödu päevagi, kui ta mõnda tabloidi ei ehiks, seda ka tänu asjaolule, et ta abiellus Kanye Westiga.

Kim Kardashian koos moelooja Valentinoga.

Pamela Anderson ja Tommy Lee

Pamela Andersoni kodufilmitud seksvideo koos Tommy Leega valmis 1995. aastal nende mesinädalatel. Seekord ei lekitanud videot asjaosaline, vaid see varastati nende kodunt ning riputati üles internetti. See oli üks esimesi kuulsuste seksvideosi, mis internetis kuulsaks sai.

Pamela Anderson ja tema eksabikaasa Tommy Lee.

Colin Farrell ja Nicole Narain

Näitleja Colin Farrell ja tema kunagine Playboy modellist kallim Nicole Narain läksid 2005. aastal filmitud video lekitamise pärast kohtusse. Colini väitel müüs modell video raha tegemiseks maha. Kohtulahend tuli väljaspool saali. Kuigi õppetunni said mõlemad osapooled, ütles Farell peale skandaali ühes jutusaates: "Järgmine kord tean, et võtan video koos endaga."

Colin Ferrel

Hulk Hogan ja Heather Clem

Hulk Hogam tegi oma parima sõbra eksabikaasaga seksvideo, mille üllatus-üllatus, läkitas ta parim sõber.