Angela Aak

Ansambli Blacky kitarrist Angela Aak, endise nimega Andres Aak on tõenäoliselt Eesti kõige tuntuim transsooline. Varem on ta mänginud ka ansamblites VanGogh, Vanemõde, Henhouse, T-Klaas, Gunnar Grapsi Grupp, Long Loff ning Aak & Oja. Viimasel ajal on naine sõnanud, et ta pole enam avaliku elu tegelane ja meediale enda elust ta enam ei räägi. Oma kuulsuse tipul rääkis naine eraelust ja raskustest meeleldi, ta isegi poseeris heategevusliku kampaania raames alasti.

ANGELA AAK

Priit Toobal

2015. aasta novembris lahkus riigikogust peatse süüdimõistva kohtuotsuse tõttu poliitik Priit Toobal. Juba päev hiljem kirjutas Postimees, kuidas mees kontakteerus alaealiste koolipoistega, kutsudes ühte neist sauna ja viina jooma, kiitis nooruki atleetlikku keha ja uuris tema seksuaalset orientatsiooni. Järgmise aasta maikuus teatas mees, et lahkub Keskerakonna peasekretäri kohalt ja poliitikast üleüldse. “Olen otsustanud lahkuda Keskerakonna peasekretäri kohalt ja sellega praeguseks ka poliitikast ja avalikust elust. Olen selle erakonna esimehega läbi rääkinud. Kui kauaks, ja kas ma üldse kunagi tagasi tulen, näitab aeg. Kindlasti mitte lähimal ajal.” kirjutas mees erakonnakaaslastele.

Edgar Savisaare protsessi pressikonverents

Pärast poliitikast taandumist hakkas Toobal Viljandimaal rajama ratsakeskust ja külalistemaja, lisaks tegutseb ta ka matuseäris. 2017. aasta aprillis jäi mees vahele alkoholijoobes olles autoga sõitmise eest. Eelmise aasta alguses kirjutas Kroonika, et mehe aastaid kestnud suhe Inna Fjodorovaga lõppes, kui Toobalist sai Suure-Jaani elanik. "Kui Tallinnast lahkusin, sai ka suhe läbi," tunnistab mees. Ekspoliitiku tulevik tõotab tulla aga kirev: "Meil on plaan Kildusse rajada Eesti loomade loomaaed. Praegu on meil umbes viiskümmend isendit – haned, pardid, üheksa hobust, kaheksa lammast..."

Eha Urbsalu

Blondi kaunitari Eha Urbsalu tähelend sai alguse 1988. aastal, kui naine võitis esimesel meie ajal korraldatud missivõistlusel esimese printsessi tiitli. Pärast seda on naine elanud pikka aega USA-s ja tegelenud näitlemise, modellinduse ja muusikaga. Kodumaises muusikataevas tegi ta lühikese lennu 2005. aastal, kui laulis Eurolaulu konkursil hitti "Gotta Go". Naine oli suhtes ka kuulsa Hollywoodi režissööri Michael Bayga, keda ta peab oma elu armastuseks. Viimastel aastatel on ta viibinud rohkem välismaal, kuid eelmisel aastal võis teda näha Henrik Normani uues filmis "Elu hammasratastel".

EESTI EUROLAUL 2005

Ly Lumiste

Tanja Mihhailovaga bändi Nightlight Duo teinud Lumiste vallutas sajandi alguses oma lugudega lavalaudu ja raadioeetreid. Kuigi naisest pole ammu enam palju kuulda olnud, jätkab ta siiani muusikaga, kuid väiksemal tasandil. Nimelt alustas ta endanimelise laulustuudioga ning on muusikakasvataja.

EUROLAUL

Mari-Leen

2005. aastal eesti muusikamaastikule saabunud Mari-Leen sai eelkõige tuntuks, kui tüdrukutebändi Suntribe üks liikmetest. Neiud käisid ka koos Eurovisionil looga "Let's Get Loud", kuid nende tähelend kaua ei kestnud. Mari-Leen läks edasi aga soolokarjääriga, millest sündisid hitid nagu "Rahutu Tuhkatriinu" ja "Suure Linna Inglid", mis kõlavad siiani erinevates ööklubides. Mõned aastad hiljem taandus praegu 31-aastane Mari-Leen aga avalikust elust ning pärast abiellumist muutis ta ka perekonnanime ära.

VANILLA NINJA JA SUNTRIBE PÄRAST POOLFINAALI KIIEVIS

Maarja Kivi

Eelkõige ninjatüdrukuna tuntust kogunud Maarja lahkus bändist juba 2004. aastal, sest jäi mändežer Rene Meristest rasedaks. Hiljem pühkis lauljatar kodumaa tolmu jalgelt ning üritas kuulsaks saada USAs, kus ta võttis kasutusele artistinime Marya Roxx. Suurt kuulsust Maarja aga ei saavutanud ning kahe aasta eest töötas endine rokkstaar Ameerikas hoopis juuksurina. Vahepeal on sahistatud, et Maarja ja tema abikaasa Rene abielu on purunenud, kuid eelmisel aastal tähistasid noored koos 14. pulma-aastapäeva.

Marya Roxx

Kalvi-Kalle Kruusamägi

Kalvi-Kalle Kruusamägi näol on tegemist tõelise fenomeniga, mees sööstis raketina kohalikku meelelahutustaevasse üleeelmise aastal, kui ta osales tõsielusaates "Prooviabielu", mille näol oli tegemist viimase kümne aasta kõige edukama taolise teleprojektiga.

Prooviabielu osalised

Saates leidis ta Helen Kõpu, kellega koos ka hiljem väga skandaalses suhtes oldi. Paari lühikesest kooselust sündis ka laps. Praegu töötab mees kodukandis autodega ja tülitseb endiselt avalikult sotsiaalmeedias oma endise elukaaslase Heleniga.