Elin Nordegren

Elini seiklused hakkasid pihta Stockholmis, kus ta kohtus Rootsi golfimängija Jesper Parneviku naisega. Elin kolis nendega USAsse, et hakata perekonna lapsehoidjaks. Siis sai ta tuttavaks pururikka Tiger Woodsiga, kellega ta ka abiellus ja lahutas. Tänu sellele suhtele sai Nordegren mõnusad 100 miljonit dollarit. Pärast Woodsiga suhte purunemist on ta külje alla pugenud ka miljardäri pojale, veel ühele professionaalsele sportlasele ja 55-aastasele miljardärist ärimehele.

Nordegren Cavalli Beach

Ivana Trump

Donald Trumpi ekskaasa sai kullakaevaja tiitli külge nii abielu ajal, kui ka pärast seda. Nii kui jumalik liit oli sõlmitud, hakkas Ivana kasutama ka kõiki hüvesid, mida Donaldi rikkus pakkus. Nende hulgas raha, prestiiž ja kõrged ametikohad. Ivana meelistegevuseks kujunes maailmas reisimine, sest Donaldil oli juba toona kinnisvara mitmetes riikides. Pärast lahutust tuli tema pangakontole 20 miljonit dollarit, ning tema nimele kirjutati 20 miljoni väärtuses kinnisvara. Donald pidi Ivanale maksma ka 350 000 dollarit iga aasta, kuni blond kaunitar abiellus 35-aastase Rossano Rubicondiga.

Sfilata di Gai Mattiolo

Amy Irving

Amy Irvingu "ohvriks" oli filmiprodutsent Steven Spielberg, kellega ta hakkas käima oma näitlejakarjääri alguses 1976. aastal. Nelja aasta pärast pettis Irving oma peikat Willie Nelsoniga, ning suhe Spielbergiga purunes. Kuid naise karjäär hakkas allamäge minema, ning Irving roomas Spielbergi juurde tagasi, ning nad abiellusid 1985. aastal. Vaid neli aastat hiljem purunes seegi liit, ning Irving kõndis minema 100 miljoni dollariga.

Heather Mills

Heather Mills on nii kurikuulus, et tema enda pressiesindaja kutsus teda kullakaevajaks. Mills sai Suurbritannia meedias kuulsaks, kui kaotas 1993. aastal autoõnnetuses jala. Ta sai kompensatsiooniks 200 000 naela, millega Mills rajas endanimelise heategevusfondi. Üheksa aastat hiljem abiellus ta biitli Paul McCartneyga, kellega püsis liit vaid kuus aastat. Mills lootis kohtu kaudu välja nõuda lausa 250 miljonit dollarit, sest tema andmetel kannatas ta abielu vältel füüsilise ja emotsionaalse vägivalla all. Kohtunik otsustas, et Mills on väärt ainult 50 miljonit. Naine otsustas teha suurema skandaali, ning viskas eksmehe advokaadile vett näkku.

McCartney admits marriage was mistake

Kimora Lee Simmons

Muidu modellina meediasse pressinud Kimora Lee abiellus 1998. aastal hip-hopi ikooni, plaadifirma ja ärimehe Russel Simmonsiga. 11 aastat hiljem otsustasid noored aga lahutada, ning oma abikaasast 18 aastat noorem olnud Kimora sai lahutuse käigus koos rahaga kaasa ka Phat Farm nimelise rõivafirma. Nüüd on Kimora abielus investeerimis pankuriga.

Sarah Ferguson

Fergieks kutsutud Sarah Ferguson tõestas, et isegi kuninglik perekond pole päästetud kullakaevajate eest. 1986. aastal abiellus Fergie kuninganna Elizabeth ll poja prints Andrewga. Vaid viis aastat hiljem juba lahutati, kuid printsesside Beatrice'i ja Eugenie ema ei saanud Fergie sentigi. Siiski oli Fergie piisavalt tark, ning teenis hoopis raha oma kuninglike tutvuste kaudu. Kaheksa aastat tagasi jäi Fergie aga News of the Worldi ajalehele vahele, ning väljaanne paljastas, et naine teenis pool miljonit naela inimestelt, kes soovisid prints Andrewga kohtuda.

Princess Eugenie wedding

Tameka Raymond

Tameka Raymond on popstaar Usheri eksabikaasa. Kuigi pole kindel palju Tameka teenis tänu lahutusele, on kindel, et Usher maksis pärast liidu purunemis naise elustiili eest. Nimelt pidi muusik maksma naise riiete eest, ning tuli välja, et Tameka on elanud aastaid ka majas, mille omanik on Usher. Mees üritas kohtu kaudu lõpetada naise toetamise, kuid kohtunik otsustas naise kasuks.