Merle Palmiste - näitleja, kelle stiiliks on hoolikalt valitud rõivaid, sätitud juuksed ja punased huuled. Tema kostüümid, kleidid ja mantlid on alati äärmiselt maitsekad. Kui Palmiste selliselt jätkab (ja miks ta ei peaks?), õnnestub tal ükskõik millises vanuses jääda naiselikult maitsekaks.


Kristiina Ojuland - kas me oleme näinud teda kunagi teksades või sorgus juustega? Proua Ojuland on alati soengus ja kostüümis. Isegi, kui Ojulandi kostüümid pole iga eestlase maitse, väärib poliitik kiitust ilusate kostüümide eest, mida ta väärikalt välja kannab.

Anu Välba - Igal argiõhtul eestlaste ette ilmuv saatejuht ei ole mitte kordagi etiketi vastu eksinud ja on heaks eeskujuks noortele. Ta käib toredasti riides ja teda on lust vaadata. Ja Anu poisipea on ... alati perfektne! 

Kaja Kallas pälvib kiidusõnu soliidse riietuse eest, kust ei puudu krutskiga detailid. Kallas kannab sageli oivalisi argiseid kleite vaheldumisi pisut pidulikemate tualettidega. Miks peaks riigikogus olema hall ja igav? Kaja Kallas tõestab, et väike annus pidulikkust sobib igasse päeva. 


Daisy Tauk on alati justkui nõelasilmast välja astunud. Printsess Dianat meenutav Daisy rõivad on hoolikalt valitud ja mitte kunagi ei puudu tema riietusest naiselikud noodid.

Liisi Eesmaa võitleb meie eevatütarde naiselikkuse eest kui võimas Sireen, pakkudes eeskuju nii enda riietuse kui ka rõivadisainiga. Kas keegi kujutab ette Liisit teksaseid ja räpaseid ketse kandmas? Ei! Õhulised kangad ja voogav siid, see on tema stiil!

Maret Soom ei häbene välja öelda, et tema garderoobis pükse ei leidu ja teksaseid ta lausa jälestab. Volüümikas PR-diiva on ilmeksimatu kahes asjas - ülitäpses erkpunases huulejoones ja laitmatus seelikulõikes.

Karolin Kuusik on argiste kleitide jumalanna! Mitte ükski naisterahvas ei suuda niivõrd elegantselt välja kanda retrohõngulist kitlit ja lohvakat kampsunit. Aja jooksul on ka Karolini stiil muutunud õrnemaks ja naiselikumaks ning õhuline tundub olevat ka tema lemmik märksõnaks.