1. Naine kes oli lihtsalt "väga purjus"

55-aastane Omeara helistas politseisse, et teada anda, et ta on väga purjus ja ei suuda väljuda enda kodu ette pargitud autost. Kui dispetšer uuris, kas selle põhjuseks on meditsiiniline või mehhaaniline põhjus, ütles naine, et ta on lihtsalt "väga purjus".

Dispetšer saatis välja patrulli, kes asja üle vaatas. Selgus, et naine oligi oma kodu ees autos ning nii purjus, et ei suutnud iseseisvalt autost väljuda. Purjutaja rääkis ka korrakaitsjatele, et oli autoga 4 tundi eest ise koju sõitnud. Alkomeeter näitas seejuures joobeks 3,1 promilli.

2. Naine, kes helistas politseisse, et kaevata, et temast tehtud pilt polnud piisavalt kena

Tonya Ann Fowler helistas politseisse, kui leidis enda foto kohalikust ajalehest. Nimelt oli ta politseis tehtud näopilt ajalehe "nädala kuriteod" rubriigis.

Naisele pakuti võimalust uus pilt teha. See läks ka kohe kasutusse, sest naine sai süüdistuse politsei töö segamises, sest ta kasutas politsei lühinumbrit millekski, milleks see mõeldud pole.

3. Perekond, kes eksis maisipõllule tehtud labürint ära

Massachusettsi osariigis, nagu kogu USAs, on tavaline Halloweeni ajal maisipõllule rajatud labürintides uidata. Sellel perel aga läks asi veidi nihu.

Nimelt läksid nad labürinti päeval kuid eksisid seal lootusetult ära. Pärast mitmetunnist ekslemist helistas pereema politseisse ja selgitas, et nad on eksinud.

Kui politseipatrull kohale jõudis ja neid koos labürindi rajanud farmeriga otsima asus, selgus, et pere oli sisuliselt väljapääsu juures. Kui nad oleks umbes 10 sammu edasi kõndinud, oleks nad väljapääsu iseseisvalt üles leidnud. Pilti labürindist näed SIIT!

4. Teismeline, kes leidis oma diivanilt hiiglasuure ämbliku

Oregoni osariigis helistas teismeline politseisse, et teatada sissetungijast. Tegu polnud varga ega mõrvariga, vaid hoopis "massiivse" ämblikuga.

Tütarlaps selgitas dispetšerile, et ta leidis enda kodu elutoast pesapalli suuruse ämbliku. Ta arvas, et ämblik on tarantel või mõni muu mürgine putukas.

Dispetšer oli nõus kohale saatma ka patrulli, kes paanitsevat neiut rahustaks ja ämbliku ta kodust ära transpordiks. Kohale jõudes leidsid nad eest 5cm pikkuse ämbliku, kelle nad ajalehel majast välja viisid.

5. Naine, kes palus politseil enda lapsi hirmutada

Floridas elav ema arreteeriti pärast politseisse tehtud kõne, kus avaldas soovi, et seadusesilmad ta lapsi hirmutama tuleksid. Dispetšer ütles, et Melissa Townsend oli oma 1 ja 3-aastasele lapsele selgitanud, et kui nad ema sõna ei kuula, tuleb politsei ja paneb nad vangi.

Kui nad ka pärast noomitust ema sõna ei kuulanud, otsustas ema asja teoks teha ja helistas politseisse. Kui politsei kohale tuli, leidsid nad, et naine oli korralikult napsu võtnud.

Politseinikud said arreteerimise ajal naiselt mitu hoopi. Townsend võeti vahi alla ja teda süüditastakse laste väärkohtlemises, politseiniku ründaises ja politseinikute töö takistamises ning vägivallatsemises.

6. Ninakas klient, kes tahtis oma võileiva teinud teenindaja peale kaevata

Roter McLennon, kes elab Connecticuti osariigis, helistas politseisse, et selgitada, et tahtis enda võiku vahele natuke kalkunit, natuke sinki ja palju juustu ning majoneesi. Võileivapood polnud nõus aga sellist ampsu valmistama.

Kui dispetšer helistajalt uuris, kas ta pole tootega rahul, vastas McLennon, et see on tõsi. Selle peale soovitas dispetšer toodet mitte soetada.

Mees selgitas, et asi pole vaid ühes võileivas vaid ka kõigis tulevastes võileibades - ta ei saa sealt kunagi sellist võikut, mida ta tahaks. Dispetšer jäi oma soovituse juurde ja ütles, et ta ei pea ju võileibu sealt ostma.

Võikupoe juhataja Tila Azinheira ütles, et McLennon tellis telefoni teel 14 võileiba. Kohale jõudes ja võileibu nähes keeldus ta aga maksmisest. Kui omanik ütles, et ta ei saa võileibu lihtsalt tagasi osta, valis klient selle peale politsei numbri ja kaebas asjast neile.

Pärast vahejuhtumid McLennon vabandas politsei ja poe ees ning lubas edaspidi korralikum kunde olla.

7. 10-aastane poiss, kes ei tahtnud magama minna

10-aastane poiss helistas kell 20:09 politseisse. Poiss helistas politseisse kuid lõpetas kõne midagi ütlemata. Kui politsei turvalisuskaalutlustel telefonile tagasi helistas, võttis ema selle vastu.

Siis selgus, et poiss oli politseisse helistanud, sest ta ei tahtnud veel magama minna. Kui ema toru poisile ulatas ja küsis, et kas ta tahab ikka politseile kaevata, oli poiss nii ehmunud, et tal polnud kell 20 magama minemise vastu midagi.

8. Naine, kes sõi liiga palju

Politsei sai kohalikust motellist kõne, kuid ei saanud täpselt aru, milles probleem on. Kohalik sheriff läks asja üle vaatama ja ta nägi ühel aknal naist üles-alla hüppamas ja röökimas. Kui korravalvur asja uurima läks, tuli toast välja mees, kes ütles, et on naise poiss-sõber.

Ta ütles, et naine ei lase tal rahus magada ja räägib pidevalt. Kui naine toast välja tuli, oli ta silmnähtavalt purjus ja röökis: "Kas sa oled üllatunud? Oled sa üllatunud?"

Naine ütles, et tema helistaski politseisse, aga ei uskunud, et tõesti keegi ka kohale tuleb. Kui temalt küsiti, mis ta kõne põhjus on, ütles ta et ta sõi liiga palju. Kui uuriti, et mis tegelikult põhjus oli, ütles naine: "Ma sõin liiga palju toitu."