1. Mariah Carey


Lauljanna Mariah Carey ja Ellen DeGeneres on tänaseks küll väidetavalt oma erimeelsused seljatanud, kuid vaevalt Carey unustab seda eriti piinlikku olukorda, kuhu saatejuht ta aastaid tagasi seadis.

Lõbus intervjuu kiskus eriti piinlikuks, kui DeGeneres omale külla tulnud Careylt küsis, kas viimane äkki lapseootel ei ole. Lauljanna vastas viisakalt, et ei soovi sellest teemast rääkida, kuid saatejuht ei jätnud oma jonni. Võib-olla tundus see DeGeneresi peas naljakamana, kuid publikul hakkas kergelt piinlik, kui saatejuht sundis Careyt alkoholi jooma, lihtsalt selleks, et tõestada, kas ta on rase või mitte. Loetud nädalad hiljem väga alguses olnud rasedus aga kahjuks katkes ja Carey oli sunnitud selles avalikult rääkima.

2. Dakota Johnson


Dakota Johnson lõi interneti kihama peale piinlikku olukorda, mille tema hoopis saatejuhile endale tekitas. Johnsonil ja DeGeneresil oli juba pikemat aega kestnud vaidlus teemal, miks näitleja saatejuhti oma sünnipäevale pole kutsunud. Esmalt vastas Johnson, et ei teadnud, et Ellen tulla tahab, sest arvas, et pole saatejuhi kõige lemmikum kuulsus. Ometi parandas kiiresti oma vea juba järgmisel, 2019. aastal, kui saatejuhi oma sünnipäevale kutsus. Ellen jättis kutsele aga vastamata ning peole samuti ei ilmunud.

Ei läinud aga kaua mööda, kui Johnson taas saatesse kutsuti ning DeGeneres vana nalja taas üles võttis. Saatejuht üritas publikut taas naerma ajada kui süüdistas näitlejannat, et endiselt polnud ta ka seekord sünnipäevale kutsutud. Johnson ei kavatsenud Elleni veidra trikiga aga kaasa minna ning pesi oma nime selgelt puhtaks. "Tegelikult, ei, see pole tõsi, Ellen, sa olid kutsutud, aga ei tulnud." DeGeneres küsis korduvalt üle, kas Johnson on ikka oma vastuses kindel, sest tema pole väidetavalt kutset saanud. "Küsi ükskõik kellelt. Küsi või oma produtsendilt Jonathanilt," tõi Johnson selgelt välja asjaolu, et üllatusena ei saa see saatejuhile kuidagi tulla. Tänu meeskonna kiirele vastamisele leidis saatejuht aga ka vabanduse, millega ennast piinlikust olukorrast päästa. "Ma olin linnast väljas, õige jah, mul oli üks asi."

3. Elton John

Laulja Elton John ja Ellen DeGeneres pole omavahel küll kuigi suured tuttavad, kuid ometi on neil juba üksteise iseloomust nii mõndagi teravat jagada. Kõik sai alguse 20 aastat tagasi, kui saatejuht esmakordselt avalikult oma seksuaalsusest rääkis. Hiljuti antud intervjuus meenutas ta, et tema värske ülestunnistus tüütas kiiresti kogu maailma nii ära, et staarid isegi saatejuhile endale rääkimist pahaks panid. Kohti, kus ta ise 20 aastat tagasi rääkimas käis, just kuigi palju polnud, kui uudisest tehtud lugusid jagus kõikjale. Nii näiteks vihastas tõstatatud teema Elton Johni nii meeletult, et ta viimaks oma arvamuse karmilt välja lajatas. "Jää juba vait. Me teame, et sa oled gei. Tee parem nalja."
DeGeneres tunnistas, et inimeselt, kes peaks tema läbielamist mõistma, kuid keda ta veel kordagi elus näinud polnud, oli selline ütlemine väga ehmatav. "See tegi haiget, kuidas kõik arvasid, et ma lihtsalt käin ja kuulutan seda pidevalt."

4. Kathy Griffin

Kathy Griffini ja Ellen DeGeneresi vahel on juba aastaid olnud eriti karmid pinged. Kuigi tõde ei ole täielikult võimalik välja selgitada, siis kõik ulatub tagasi 2016. aastal Griffini avalikustatud raamatuni, kus koomik rääkis ausalt oma arvamusest mitmete staaride kohta, kellega karjääri jooksul kokku on puutunud. Üks neist oli Ellen DeGeneres. Griffin väitis, et just DeGeneres lasi ta kord Emmyde galal riietusruumist välja visata. "Ma ei saa seda tõestada, kuid see teatud telesaatejuht, kellel on lühikesed blondid juuksed, on õela iseloomujoonega, millest terve Hollywood teab."
DeGeneres eitas muidugi kõike, mida Griffin väitnud oli ning selgitas, et kui sind ei ole sinna lavale kutsutudki, siis ei saa sind ka riietusruumist välja visata. Tüli pole tänaseni lahendatud ning ka see pole kindel, kumb neist tegelikult õel on.

5. Caitlyn Jenner

2015. aastal läks asja sugu vahetanud Caitlyn Jenner DeGeneresi jutusaatesse ja tegi väidetavalt jahmatava ülestunnistuse, kui vastas saatejuhi küsimusele, et pole mitte alati samasooliste abielu pooldanud. Ellen kasutas aga vastust kiiresti ja kavalalt ära ning jättis mulje, et Jenner ei toeta LGBT kogukonda. Hiljem väitis Ellen ka raadiosaates, et Jenner oli LGBT kommuuni vastu ebaõiglaselt karm.
Selgus siiski, et DeGeneres oli olukorda omamoodi keeranud, sest Jenner avalikustas tõsiasja, et just tema ise veenis Ellenit seda teemat saates puudutama. Saatejuht otsustas seda aga oma kasuks ära kasutada ja pööras olukorra algse mõtte täiesti vastupidiseks.

6. Nikki Tutorials

Armastatud juutuuber käis aasta alguses Elleni telesaates intervjuul ning jagas oma kogemust kiirest ka sotsiaalmeedias. Nikki väitis, et kogu ta kogemus jättis kohutava maigu suhu. Saatejuht ei käinud teda isegi tervitamas ning enne lavale minemist ei olnud ühtegi WC-d mida ta kasutada oleks tohtinud. Ainus tualett, mis läheduses asus, oli Jonas Brothersitele broneeritud ning teda sinna ligi ei lubatud. "See kõik oli väga külm ja üleolev."

7. Kevin T. Porter

Koomik Kevin T. Porter oli üks esimesi staare, kes oma negatiivsest kogemusest DeGeneresiga ausalt rääkima hakkas. Porteri sõnul on saatejuht üks kõige õelamaid inimesi, keda ta kohanud on. Porter võttis oma isiklikuks eesmärgiks DeGeneresi käitumise paljastamise ning kutsus kõiki annetuste nimel avalikustama lugusid, kui Ellen nendega kohutavalt käitunud on.

8. Lea Thompson

Näitlejanna Lea Thompson tunnistas, et on Brad Garretti jagatud iseloomustuse pooldaja. Garret jagas sotsiaalmeedias, et teab, kuidas rohkem kui ühe inimesega on saate võtteplatsil kohutavalt käitutud. "Tõsi jutt tõesti," oli Thompson temaga igati nõus.