1. Ei taha minna kell kaheksa hommikul kooli? Tahad, et kella kolmeks oleks kõik läbi? OK!
Ülikoolis käimise suureks plussiks on see, et saad võtta aineid, millest päriselt ka huvitatud oled ja mis ei alga kell kaheksa hommikul! Säti oma graafik nii, et jõuad hommikul minna jõusaali või õhtul kauem sõpradega hängida!

2. Tere tulemast normaalse toidu maailma!
Kohvikud, sööklad, restoranid... Toiduvalik on kordades parem! Lisaks, mitte keegi ei ütle Sulle, mida ja millal süüa võib. Jäätis hommikusöögiks? Hommikuhelbed õhtuks? Miks mitte?!

3. Oled populaarne või mitte? Kedagi ei huvita!
Ülikoolis oled Sa lahe, kui jääd iseendaks. Keskkooli stereotüübid Sind enam ei kummita.

4. Parimad semud alati käekõrval
Keskkoolis näed ainult oma klassivendi ja -õdesid, teisi sõpru ehk vahetunni ajal või peale kooli. Kui ülikoolielu tõsiselt võtad ja ühikasse kolid, siis on parimad semud alati Su kõrval!

5. Tutvud inimestega, kellega jääd elu lõpuni lähedaseks
Tutvud eriskummaliste inimestega, kes kingivad Sulle kustumatuid mälestusi. Kuidas saada sõpru? Liitu klubide ja huviringidega, usu, seal nad peidus ongi!

6. PIDU, PIDU ja veelkord PIDU!
Jah, ülikoolis on lahe. Kui oled aktiivne, siis toimub igal pool kogu aeg midagi! Lahedad kursapeod, tudengite kogunemised, tutvumisõhtud ja nii edasi.

7.Veidrad asjad, millega pead lihtsalt leppima
Sinu spontaansusest sõltub see, kui lahedalt ülikoolis veedetud aeg välja kukub. Teisipäeva õhtul linna peale? Ühikapidu pidžaamastiilis ja teised veidrad üritused!

8. Saad kanda neid riideid, mida arvasid, et iial selga ei pane
Nohikuprillid, neoonretuusid? Miks mitte! Ülikoolis saad luua endale täiesti oma stiili ja muidugi leidub ka kostüümipidusid!

Allikas: Her Campus