1. Esimene musi

Kas mäletad, kellelt said sina oma esimese musi? Ilmselt mitte mõnelt maailmakuulsalt superstaarilt. Carrie Underwood tegi ühe väikese poisi väga õnnelikuks, kui kinkis oma Louisville'is toimunud kontserdil 12aastasele tema elu esimese musi (suu peale!).

2. Rinnahoidja kui elupäästja

Iga naine teab, et rinnahoidjad on ebamugavad. Eriti nende alumine traat. Üks ameeriklanna kannab ilmselt rinnahoidjat nii öösel kui ka päeval pärast seda, kui see ta elu päästis. Rinnahoidja alumine traat peatas kuuli, kui naist naabri juurde sissemurdmise käigus tulistati.

3. Puhas vedamine

Kui šoti teadlane Alexander Fleming jättis kogemata taldrikutäie baktereid lahtiselt oma laboratooriumisse seisma, siis ei olnud ta ootused ilmselt eriti kõrged. Kõige vähem ootas ta 20. sajandi üht kõige olulisemat teadusavastust.

Kui Fleming tagasi pöördus, siis märkas ta, et taldrikule on tekkinud hallitus. Sellel oli antibakteriaalne toimeaine ja täna teame me seda penitsilliinina, mis on üks enim kasutatud antbiootikume.

Flemingul vedas hullu moodi, kuid ilmselt oleme suuremas plaanis me kõik tema avastusest veel rohkem võitnud.

4. Kuldkõri

Kodutu mees avastati New Yorgis pärast seda, kui video temast ja ta sujuvast häälest viraliks läks.

Ted Williamsist sai peagi interneti staar, kes selgitas, et pärast alkoholi -ja narkosõltuvuse seljatamist, on ta valmis edasi liikuma ja kaunistama maailma oma sametise vokaaliga raadiohäälena.

Alates algsest videost on Ted saanud mitmeid tähtsaid tööotsi, kus ta oma häält kasutab. Korvpallimeeskond Cleveland Cavaliers pakkus talle peale töö veel ka päris oma maja.

5. Õnnepüksid

Paljudel meist on õnnepüksid või õnnesärk. Ilmselt aga mitte nii õnnelikud, mille poole saaks tulekahju korral pöörduda.

Jenny Marsey puuvillast põlvpüksid suuruses 46-48 päästsid tema perekonna maja maani maha põlemisest, kui ta nendega köögist alguse saanud tule kustutas.

Tuli sai alguse praepannist, millel Marsey poeg ja õepoeg leiba praadisid. Kui naise pükste suurus oleks olnud 38, siis oleks kõik maha põlenud.

6. Roe päästab elu

Hiina naisel vedas si*ta kanti, kui ta kukkus alla kuuenda korruse rõdult, kuid pääses eluga, sest maandus roojahunniku otsas.

7. Õnn on kolm tähte sõnast õnnetus

"Õnnelik" on ilmselt vale sõna, mida kasutada Tsutomu Yamaguchi kohta. Meest tunnistati 2009. aastal ametlikult kui üht vähestest, kes elas üle nii Hiroshima kui ka Nagasaki aatompommi plahvatuse 1945. aastal. Yamaguchi rääkis endaga juhtunust alles enne oma surma.

8. Naine võitis lotoga 4 korral!

Kui arvad, et keegi, kes kord juba lotoga võidab, ei tunne enam vajadust õnnemängu mängida, siis sa eksid. See naine tegi ka ilmselt õigesti, et jätkas.

Teksaslane võitis oma viimase lotovõidu 63aastaselt. Kokku on naine võitnud üle 16 miljoni euro. Tõenäosus selle juhtumiseks oli enam kui 200 miljonit ühele.

Allikas: studentbeans.com