1. Demi Lovato

Lauljanna Demi Lovato ütles 2016. aastal julgelt välja, et ta lihtsalt vihkas Met Galal osalemist. "Mul oli kohutav kogemus. Üks kuulsus oli totaalne ülbik ja tema juures oli jube olla. Ma mäletan, et mul oli nii ebamugav, et ajas suisa jooma." Hiljem tunnistas lauljanna, et läks Met Gala punaselt vaibalt otse AA koosolekule, et oma emotsioonid õiges kohas välja elada.

2. Zayn Malik

Laulja Zayn Malik käis samuti 2016. aastal koos tüdruksõbra Gigi Hadidiga Met Gala punasel vaibal disaineri loomingut esitlemas. kuigi staari kostüüm oli kahtlemata võimas, siis saadud kogemus jäi sellele kõvasti alla. "See ei ole asi, kuhu ma tagasi läheks. Ma parem istun kodus ja teen midagi kasulikku, kui et kannan eriti kalleid riideid ja lasen ennast punasel vaibal pildistada," on laulja teravalt öelnud.

3. Amy Schumer

Amy Schumer on konkreetselt välja öelnud, et temale Met Gala ei meeldi. "Mood mind üldse ei huvita," tunnistas 2016. aastal vaibal poseerinud Schumer. "Mulle meeldivad ideed sellest, kuidas mugavalt riietuda ja sealjuures hea välja näha, kuid muu mind ei huvita." Kogu kogemust on näitleja kirjeldanud kui karistust. "Kõik lihtsalt teesklevad vestlemist ja on riides nagu hunnik s***päid." Schumer osales Met Galal ja 2017. aastal.

4. Lena Dunham

Schumeri piinadest sai suurepäraselt aru ka Lena Dunham, kes mäletab, kuidas koos ürituse lõppu oodati. "Me istusime Met Galal täpselt üksteise vastas ja see oli nagu sekundite lugemine, milla minema saaks." Dunham käis Met Galal ka 2019. aastal.

5. Gwyneth Paltrow

Näitlejanna Gwyneth Paltrow on samuti üks neist, kes ei plaani enam kunagi Met Galast osa võtta. "Ma ei lähe sinna enam kunagi. See polnud üldse lõbus. Seal oli liiga palju inimesi. Ma ei nautinud seda üldse," selgitas Paltrow 2013. aastal. Ometi osales ta Met Galal uuesti 2017. ja 2019. aastal.

6. Tina Fey

"See on täielik mölakate paraad," on Fey Met Galat 2015. aastal kirjeldanud. "Kui sul oleks miljon inimest ja hunnik inimesi, keda taguda, siis nad on kõik seal." Feyd pole Met Galal alates 2010. aastast nähtud.

7. Tim Gunn

Kui kõik eelnevad staarid on ise öelnud, et ei taha Met Galast enam kunagi midagi kuulda, siis Tim Gunn on kuulsus, kellest Met Gala korraldajad midagi kuulda ei taha. Telesaatest "Project Runway" tuntud Gunn on vaid ühe kommentaari tõttu terve ülejäänud elu korraldajatega tülis. "Mult küsiti, et mis on kõige meeldejäävam asi, mida ma moemaailmas kunagi näinud olen ja ma vastasin, et see on lihtne, sest kõige meeldejäävam oli vaadata, kuidas Anna Wintour kahe ihukaitsjaga moeetenduse lavalt alla tassiti. Siis läks täielik põrgu lahti ja sellest ajast saati on täielik sõda olnud," selgitas Gunn endale kehtestatud keeldu.

8. Donald Trump

Anna Wintour mängis 2017. aastal telesarjas "The Late Late Show with James Corden" mängu, kus pidi valima, kas sööb ära maailma kõige rõvedama toidu või avalikustab, keda ta enam kunagi Met Galale ei kutsu. Wintour tunnistas, et Donald Trumpi ei taha ta seal enam kunagi näha. Viimati osales Trump Met Galal 2012. aastal.

Allikas: Toofab