1. Pabahh! ehk relvad ja laskemoon

Surnust ülestõusnute rünnakule vastu astumiseks ei piisa tühipaljast kööginoast või paljastest kätest. Sa vajad spetsiaalseid Z-MAX kuule, milles sisalduva püssirohu koostis pidavat zombied lausa ühe lasuga aurustama. Me ei tee nalja! Sellised relvad ja kuulid on päriselt olemas ja neid toodab keegi härra Mossberg, kes ilmselgelt ei soovi, et keegi tema aju kallal maiustama hakkaks. Mnjah…

2. Peitu ja pikali ehk viimsepäeva punkrid

Küsimus, mis meid kõiki painab, on see, kuhu pärast suurt katastroofi elama asuda? Oma majja jääda ei saa, kuna seda varsti kas lihtsalt pole või muutub senine elamispind liiga ebaturvaliseks. Californias asetsev ettevõte nimega Vivos on kõigele mõelnud — inimesed peaksid välja käima 10 000-35 000 $, et soetada endale punker, kuhu pugeda. Aga milleks see kõik nii kallis peab olema, kui raha nagunii varsti oma väärtuse kaotab?

3. Viimane seks enne lõppu ehk viimsepäeva kohtinguliin

Varsti on tõenäoliselt väga keeruline endale leida elusat kohtingukaaslast, kes sind ära süüa ei himusta, seetõttu ulatab abikäe suhtlusportaal SurvivalistSingles.com. Nende loosung on “Ära astu tulevikule vastu üksinda!” ning kõik selle teenused on tasuta. Oot, aga kui elekter katkeb, kuidas me siis internetti pääseme?

4. Kui rotti panna ei viitsi ehk luksuslikud viimsepäeva punkrid

35 000 $ punker on vaestele? No okei, saab ka luksuslikumalt ehk 20th Century Castles toodab viimsepäevakapsleid, kuhu koliks heameelega ilmselt ka Kim Kardashian, Brad Pitt, George Clooney ja USA presidendipaar. Bruce Willis, Jean-Claude Van Damme, Chuck Norris ja teised legendaarsed musklimehed jätavad ilmselt argpüksliku varjendis passimise vahele ja tõttavad paljaste kätega elavaid surnuid mõrvama. Luksuslikus varjendis peaks ideaalis saama üle elada nii tuumakatastroofi kui kokkupõrke meteoriidiga. Hea uudis on, et nende asumite hind on väga drastiliselt kukkunud — 4,6 miljoni $ asemel tuleb välja käia vaid 750 000 $. 

5. Vana purunematu parsa ehk viimsepäev auto

Teate küll neid post-apokalüptilisi filme nagu “Terminaator: Lunastus”, “Eli raamat”, "Päev pärast homset", "Armageddon" jne., kus üheks tähtsaimaks ellujäämisvahendiks on kuumas, külmas, vihmas, tuules ja liivatormis lakkamatult edasivurav vana parsa, mille ruunamisest kellelgi kahju pole? Tegu pole mingi sellise autoga, mida silitada ja poleerida, vaid mille eesmärk on omanikku lihtsalt kiirelt edasi viia, ajagu teda taga kas kari zombiesid, tulnukaid, roboteid või mõni loodusõnnetus. Võimalikke variante pakuvad autotootjad Chevrolet ja Hyundai, kes meelitavad ka vastavasisuliste maailmalõpu-reklaamidega.

6. Lõpuni nutikas ehk zombiedevastased nuti-äpid

Ära arva, et surnust ülestõusnud kodanike tuvastamine niisama lihtne on! Mõni võib päris kaua päris värske välja näha, seetõttu vajad kindlustunde säilitamiseks nutikat äppi, mis aitab välja selgitada, kelle süda lööb ja kelle oma mitte. Välja on pakkuda lausa kaks samalaadset nutilahendust — The Zombie Survival Guide Scanner ja Map of the Dead. Esimene aitab kontrollida vastutulija verejanu ja teine kaardistab ära kõik lähimad haiglad, tööriistapoed, relvaärid ja varjumiseks sobilikud hooned. Aga jällegi…kui pole levi, siis kuidas me neid äppe kasutada saame? Appi!

7. Mis sa tühja mädaned? ehk zombie-sõbralikud kauplused

Ameerika on tuntud hullumeelsete paradiis ja seetõttu pole mingi ime, et maailma esimene zombie-sõbralik kauplus justnimelt sinna rajati. Nebraskas asuv kauplusekett kasutab viimsepäevapaanikat kavalalt ära ja riputab oma kodulehele ja poodi plakateid tekstiga: “Zombie kukkus mu küprokseina sisse augu. Milliseid tööriistu mul vaja on?” Zombie Apocalypse Store’i nimeline kauplus sai ehtsa sertifikaadi, kuna pakub kõike, mida pärast maailmalõppu nii elavatel kui surnutel vaja võiks minna! Näiteks konservtoit, võimalikud militaarsed moeaksessuaarid, tööriistad, mädanemise peatamiseks ja ihuliikmete külgeõmblemiseks mõeldud preparaadid ja palju muud. Otsi seda poodi Las Vegase lähistelt.

8. Online-apokalüpsis ehk maailmalõpus tarvilikud netisaidid

Jätkates trendi kujutada ette, et maailmalõpus ootab kõiki piiramatu tasuta internet, on leht 2012supplies.com käivitanud teenuse, mille abil saab tellida endale ka pärast maailmalõppu igasuguseid külmutatud toiduaineid, gaasimaske, päikeseenergia toitel töötavaid küpsetusaparaate, antiradiatsioonitablette ja palju-palju muud süngete stsenaariumide puhul avitavaid tooteid. Isegi Amazon.com'ist leiab juba zombide vastu võitlemiseks disanitud relvi.

9. Avasta oma sisemine samurai ehk zombie-hakkimisrelvad

Enne, kui suurpäev kätte jõuab, võta aega ja vaata läbi kõik mõõgavõitluse põhitõdesid sisaldavad Hollywoodi kassahitid ja tuleta vähemalt visuaalselt meelde, kuidas matšeetet, taskunuga, samuarimõõka ja muid külmrelvi efektset ja tõhusalt tarvitada. Üks magusamaid pärleid ZombieTools.net lehel on ZT Mack Daddy-O mõõk, mille tohutult pikk ja lai tera suudab tootekirjelduse kohaselt maha raiuda nii ükssarviku kui tosina zombie pea. Otseloomulikult pakub see sait ka maailmalõputeemalisi T-särke, nokatseidja muud nodi.

10. Kiisu-kutsu garantii ehk kindlusta, et su lemmikloomad ellu jääks

Mis saab su chihuahuast või siiami kassist, kui zombie sinul pea otsast hammustab? Mõtle ikka tema peale ka ja telli kohe 150 dollari eest oma loomale ellujäämisgarantii. Teenusepakkuja Apocalypse Pets väidab nimelt, et suudab 5 aasta jooksul tagada loomakestele kaitse kõigi kurjade nähtuste eest, mille sekka paraku ei kuulu tsunaamid, vulkaanipursked ja tornaadod, meteoriidi- või tuumakatastroofist rääkimata. Lisaks kehtib pakkumine vaid juhul, kui 80% Maa elanikkonnast säilib. Seega jama lugu küll, kui üksnes 50% inimestest ellu jääb. Lohutada saab end sellega, kui tellida oma lemmikutele samalt saidilt zombie-riideid.