19-aastane Elijah Walker arreteeriti süüdistatuna kahes mõrvas, politsei kutsus tapja 17-aastane vend, kes kuulis kella kahe paiku öösel mitmeid laske. Kuuldavasti tulistas teismeline oma vanemaid korduvalt.

"Ilmselgelt oli see äärmisel emotsionaalne situatsioon, kuulda ja vahendada kõike, mis seal majas toimus," sõnas Jenny Wagon, Edmondi politseijaoskonna kõneisik.

Võimuesindajad jõudsid sündmuspaika esmaspäeva varahommikul, süüdistatav püsis majas, nooremal vennal õnnestus majast põgeneda. Walker ei osutanud vahistamisel politseile vastupanu.

"Kohe, kui meie politseinikud võtisid välja valjuhääldid, tuli Walker majast ilma relvata välja. Ta allus käskudele ja vahistati."

Aranda on popist ja fungist inspireeritud alternatiiv-rokk kooslus, mille ninamehed on vennad Damien ja Gabe Aranda. Michael Walker oli bändi kolmas liige.

"Täna me kaotasime enda bändikaaslase, oma venna, oma parima sõbra. Aastaid tuuritas Mike Walker meiega mööda maad ringi ja puudutas nii paljusid inimesi muusikaga. Tema huumorimeel oli suurepärane. Ta tegi absoluutselt kõike ilma suure pingutuseta. Me jääme tema kaunist hinge igatsema," kirjutasid bändiliikmed Instagramis.