33-aastane Ashley Mattingly, kes kannatas mõnuainetest sõltuvuses olnud Lane Garrisoni tõttu koduvägivalla all, surma kinnitasid tema õde Christy ja kaksikvend Billy, kirjutab TMZ.

Nad ütlesid, et Ashley võttis endalt elu eelmisel kolmapäeval oma Austini linnas Texases asuvas kodus ning jättis endast maha ka kirja.

Naise surnukeha leiti alles reedel, kui tema sõber oli helistanud Austini politseisse, et nad teda tervise huvides vaatama läheksid, kuna ta ei olnud mitu päeva kellegagi suhelnud. Ametivõimud võtsid kirja kaasa ja see on nüüd osa nende uurimisest.

Ashley oli viimases kaks aastat elanud Austinis ning võidelnud mõnuainete sõltuvusega, eriti alkoholiga. Pere sõnul püüdis ta aga oma elu taas järje peale saada.

Naine oli endale hiljuti võtnud ka koera, väikese kuldse retriiveri, et võidelda üksindustunde vastu. Koerast, kes sai nimeks Miss Jean, kasu ei olnud ning loom on nüüd Ashley perekonna juures.

Ashley oli märtsikuu Playmate 2011. aastal. 2016. aastal sai ta trahvi purjus peaga sõitmise eest, kui sõitis golfikäruga sisse neljale pargitud autole.

Ashley kannatas ka koduvägivalla all. Tema endine poiss-sõber Lane mõisteti 2012. aastal koduvägivallas süüdi.