Milliseid ilunippe kasutad iga päev?

Suvel kui puhkan, ma ennast eriti ei meigigi. Käekotis on mul tavaliselt kaasas vaid Palmersi kakaovõiga huulepalsam. Kui aga mõni tähtsam kohtumine või üritus ees, tulevad kasutusele Maxfactori ripsmetušš, Bourjois’i päikesepuuder, Isadora põsepuna ja huuleläige. Lavameik on muidugi teine asi. Aeg-ajalt teen endale ka ise näomaski: panen 2 spl kaerahelbeid, 1 munavalge, 2 spl kohvi ning paar piiska sidrunimahla — segan kokku ning hoian paar minutit näol. Pärast on nii mõnus pehme nahk. Ilunippideks on kindlasti ka hea uni, positiivne ellusuhtumine ja tantsutrenn.

Kas praeguste soojade ilmadega kasutad iga päev ka päikesekreemi?

Peab tunnistama, et suur päiksekaitsekreemide kasutaja ma ei ole. See ei tähenda, et mul neid kodus kuhjadena kokku poleks ostetud, kuid vastan ausalt ning paraku pigem kasutan igasuguseid niisutavaid kreeme. Vaieldamatu lemmik on The Body Shop’i maasikakreem.

Kust  tavaliselt enda garderoobi täiendad?

Riideid ostan sealt, kust juhtub. Ostan siis, kui midagi meeldib. Sageli ostan välismaalt ning ka H&Mi on alati mõnus külasta. Eesti rõivamärkidest leiab minu kapist ehk kõige rohkem Zarast ostetud kaupu. Kuna mu ema on seotud rõivaäriga ja mind lapsena mööda moešõusid ringi vedas, siis nakatas ta ka mind väikese moepisikuga — mulle meeldib ise asju disainida, eriti äge on esinemisrõivaid ise teha. Seda kavatsen nüüd sagedamini proovida. Minu meelest on see niivõrd mõnus vaheldus — lähed kangapoodi, valid täpselt sellise kanga nagu soovid, valid lõike Burdast või leiutad ise ja nii saabki kõige omapärasema ning huvitavama eseme, mis on just sinulik.